WWDC 2012 – OS X Mountain Lion, iOS 6, poate un MacBook, dar niciun iPhone

  Din moment ce am aflat ca WWDC 2012 va fi organizat intre 11 si 15 iunie, cred ca a venit timpul sa discutam si despre ceea ce urmeaza sa prezinte Apple in cadrul acestei conferinte. In mod sigur vom vedea o prezentare complexa a OS X Mountain Lion care urmeaza sa fie lansat in aceasta vara, cei de la Apple avand probabil in plan sa ne demonstreze cele mai importante functii ale noului sistem de operare. Este aproape la fel de sigur ca vom vedea si o prezentare a noului iOS 6 pe care Apple il va lansa in toamna, dar il va oferi in versiune beta chiar dupa WWDC si il va testa pana prin luna octombrie.

  Pe langa software exista sansa ca WWDC 2012 sa ne aduca si noi modele de MacBook-uri, insa deocamdata nimeni nu stie ce va alege Apple sa prezinte. Unii speculeaza ca vom vedea un nou model al MacBook Pro care va avea un design modificat, insa deocamdata nu se vorbeste despre implementarea Retina Display-urilor in Mac-uri. Exista oricand posibilitatea ca si MacBook Air-ul sa fie prezentat insa daca acest produs va fi imbunatatit doar pe partea hardware, atunci nu cred ca Apple va considera necesara prezentarea sa in cadrul WWDC-ului.

  La WWDC 2012 veti vedea software si probabil un Mac, insa nu veti vedea un nou model al iPhone deoarece Apple nu a testat inca noua versiune a iOS, deci sansele ca noul dispozitiv sa fie prezentat sunt de 1% sau mai mici.