Castigatorul – Concurs: Cashcow.ro – primul website care iti da bani inapoi cand faci cumparaturi online

  Ideea cashback-ului este relativ noua in Romania, putine magazine avand curajul de a o implementa, insa cashcow.ro duce totul la un alt nivel. Cashcow.ro este primul website din Romania care pune la dispozitia utilizatorilor o metoda foarte simpla de a face cumparaturi online si de a primi bani(reali) inapoi pentru fiecare produs achizitionat de la unul dintre magazinele partenere. Cashcow.ro are nu mai putin de 276 de magazine afiliate si aici vorbim despre binecunoscutele magazine online de IT, dar si despre magazine de haine, de bijuterii, magazine cu jucarii pentru copii, magazine cu accesorii pentru laptop-uri, insa asta nu este tot deoarece cashcow.ro te ajuta sa cumperi chiar si din strainatate.

  Ideea din spatele cashcow.ro este simpla si oricine poate profita de ea in cativa pasi. Incepeti prin a accesa cashcow.ro, continuati prin a va inregistra pe website(aceasta fiind unica metoda prin care puteti beneficia de cashback), va uitati prin lista de magazine afiliate, va alegeti magazinele favorite apoi le accesati prin interfata cashcow.ro si incepeti sa faceti cumparaturile. Dupa inregistrarea facuta pe cashcow.ro vi se va atribui un numar de identificare unic pe care magazinele il recunosc si in baza caruia primiti banii inapoi. Totusi, pentru ca voi sa puteti cumpara beneficiind de cashback trebuie sa accesati fiecare magazin partener din interfata special facuta pe site-ul cashcow.ro si desigur apasand butonul Mergi la magazin.

  Urmand acesti cativa pasi simpli puteti economisi sute de lei la fiecare runda de cumparaturi si mai jos v-am listat cativa dintre retailerii care ofera cele mai avantajoase cashback-uri :

  1. quickmobile.ropana la 13.7%;
  2. lafemme.ro – 6.9%;
  3. floria.ro – 6.9%;
  4. silverzone.ro10.3%;
  5. papucei.ro – 6.2%;
  6. uk.foto.com17%;
  7. laptopgear.ro9.2%;
  8. bitdefender.co.uk17%;
  9. tuatara.ro – 6.9%.

  Observati ca pe cashcow.ro aveti o lista foarte mare de magazine, din toate categoriile, si unele dintre ele va dau chiar si pana la 17% din bani inapoi, iar aici nu vorbim despre un voucher pe care il puteti folosi tot in acel magazin, ci despre bani reali pe care ii primiti in contul vostru bancar. Bun, v-am explicat teoria, insa haideti sa trecem la practica si mai jos aveti listat wishlist-ul meu pentru perioada urmatoare, plus banii pe care i-as primi inapoi daca as face cumparaturile prin cashcow.ro.

  Observati ca la doar cateva produse am economisit aproape 200 RON fara prea mult efort, iar in functie de magazinul ales si de pretul produsului puteti economisi mult mai mult. Practic eu acum am la dispozitie 40£ cu care probabil ma voi distra putin prin Londra si totul multumita cashcow.ro

  Titlul acestui articol are si cuvantul concurs in el, deci am pentru voi un premiu care consta intr-un voucher de 200 RON ce poate fi utilizat la unul dintre magazinele partenere ale cashcow.ro. Pentru a participa trebuie sa alegeti un produs dintr-un magazin partener al CashCow.ro si sa spuneti cati bani ati primi inapoi daca l-ati cumpara prin acest sistem. Mai multe comentarii aduc mai multe sanse de castig, insa fiecare utilizator poate publica maxim 3 comentarii. Concursul se incheie pe data de 03.05.2012, la ora 20:00, iar dupa aceea voi alege un castigator. Va urez Succes!

UPDATE: Castigatorul concursului a fost ales Andrei! Din pacate se pare ca Andrei a incercat sa fraudeze concursul asa ca premiul i se retrage.

Noul castigator este : AurashCi.