Tutorial: Restaureaza unlock-ul facut cu SAM pentru iPhone

  Apple a blocat posibilitatea de a mai decoda terminale iPhone folosind SAM, insa cei care au salvat decodarea facuta anterior o pot reface ori de cate ori doresc urmand pasii de mai jos. Pentru ca intregul proces sa functioneze trebuie sa aveti cartela pe care ati facut decodarea folosind SAM, nicio alta cartela nu va functiona deci incercarile voastre vor fi sortite esecului. Daca ati schimbat sau pierdut cartela pe care ati facut decodarea atunci nu veti putea folosi aceasta metoda pentru a va decoda iPhone-ul.

  Tutorialul pleaca de la prezumtia ca aveti SAM instalat in terminalul vostru. Daca nu aveti SAM instalat atunci il puteti instala din repo-ul : http://repo.bingner.com.

Pasul 1

Conectati-va iPhone-ul la calculator si folositi un utilitar pe PC sau aplicatia iFile din iOS pentru a accesa fisierele de sistem ale iPhone-ului vostru.

Pasul 2

Localizati fisierul Lockdown salvat dupa indicatiile oferite in tutorialul acesta sau acesta.

Pasul 3

Mergeti in /var/root/Library, stergeti fisierul LockDown disponibil deja acolo si copiati fisierul cu decodarea salvata de voi.

Pasul 4

Navigati catre /User/Library/Preferences si stergeti fisierul com.bingner.sam.plist. Acest pas este necesar pentru a elimina setarile initiale ale SAM si pentru a va asigura ca nu apar complicatii la decodare.

  Dupa efectuarea acestor pasi inchideti iPhone-ul, redeschideti-l si ar trebui sa aveti semnal. Acest tutorial poate fi repetat fara limitare atat timp cat aveti fisierele initiale ale decodarii si cartela pe care ati facut decodarea.