Steve Wozniak considera ca Windows Phone are o interfata mai atractiva decat iOS si Android(Audio)

  Steve Wozniak, unul dintre co-fondatorii companiei Apple, a fost si va ramane un fan al iDevice-urilor, insa asta nu inseamna ca el nu a incercat si dispozitivele produse de concurenta. Wozniak a incercat aproape toate smartphone-urile disponibile pe piata, insa intr-o discutie telefonica recenta a declarat ca interfata Windows Phone i se pare mai intuitiva si mai frumoasa decat cea a iOS si Android OS. El spune ca Android OS are de departe cea mai slaba interfata, insa sustine ca Windows Phone castiga in fata iOS-ului desi smartphone-ul sau favorit ramane iPhone-ul.

iPhone is my favorite phone. I did give my opinion that the Windows 7 phone had superior visual appearance and operation cues that were also more attractive. In my opinion, it sets the mark for user interface. I would recommend it over my Android phones given that it doesn’t yet have the breadth of apps. I surmise that Microsoft hired someone from Apple and put money into having a role in the UI and appearance of some key apps. I also surmised that Steve Jobs might have been reincarnated at MS due to a lot of what I see and feel with this phone making me think of a lot of great Apple things.

  Principala problema Windows Phone raman aplicatiile terte care “trag” platforma inapoi si Wozniak are desigur dreptate. La fel de multa dreptate are si cand spune ca interfata iOS-ului nu este la fel de frumoasa pentru ca au trecut deja aproape 5 ani de cand avem exact acelasi lucru in iOS-ul companiei Apple. Este adevarat ca iDevice-urile au castigat mult prin asta, insa este la fel de adevarat ca este nevoie de o schimbare, mai ales ca Apple nu permite modificari ale temei din iOS. Pe viitor Apple probabil va avea de pierdut de pe urma acestor limitari, insa deocamdara nu prea are concurenta serioasa.