iPhone 5 va fi cu 20% mai subtire decat iPhone 4S si va avea un ecran de 4 inch conform analistilor americani

  Compania Jeffries a trimis zilele trecute un raport investitorilor sai in care sustine ca noul terminal iPhone 5, pe care Apple urmeaza sa il lanseze in toamna acestui an, va fi cu 20% mai subtire decat iPhone 4/4S si va avea un ecran de 4 inch cu mai multi pixeli per inch. Dispozitivul ar urma sa fie construit folosind tehnologia “metalului lichid” si teoretic ar trebui sa fie mult mai bine vandut decat oricare alt model lansat pe piata inaintea sa. Desigur ca aceleasi lucruri le auzim de mai bine de un an de zile si deocamdata absolut nimic nu s-a intamplat.

A report from global securities and investment group Jefferies suggests the latest generation of Apple’s best-selling iPhone will be 20 percent thinner, have a 4-in. screen and could get an improvement in its dots-per-inch (DPI) resolution. The note comes on the heels of weeks of speculation and rumors about the latest version of Apple’s sleek smartphone, which may sport liquid metal components and could debut sometime between June and October, depending on where the (unconfirmed) information is coming from.

  Desi anul trecut analistii americani erau impartiti in doua tabere cand venea vorba de zvonuri privind noul iPhone, se pare ca anul acesta toti considera ca Apple va implementa un ecran de 4 inch si tehnologie 4G LTE in viitorul sau dispozitiv. Din pacate analistii credeau ca Apple nu va avea rezultate financiare grozave in Q2 2012 si realitatea a fost cu totul alta, deci multi dintre ei trimit note informative investitorilor doar in ideea de a le trimite ceva si fara a avea o baza reala pentru predictii.

  E greu de spus acum daca iPhone 5 va avea un ecran de 4 inch sau va fi mai subtire, insa zvonurile care vor aparea prin luna august vor fi probabil cele mai solide avand in vedere ca atunci Apple ar trebui sa inceapa sa produca noul terminal.