Pod2G descopera doua noi vulnerabilitati in iOS!

  Desi saptamana trecuta Pod2G ne-a anuntat ca ar putea amana lansarea solutiei de untethered jailbreak pentru iOS 5.1, iata ca in aceasta seara hackerul ne anunta ca a descoperit inca doua noi exploit-uri pentru iOS-ul companiei Apple. Pod2G vorbeste despre un kernel exploit si un root exploit, dar spune ca mai mult de atat nu poate releva in legatura cu ele, insa cu ajutorul lor atunci probabil ar putea face o solutie de userland jailbreak si iOS 6 ar putea fi sistemul de opearare in care le-ar putea utiliza.

  Partea buna este ca Pod2G are acum 7 vulnerabilitati pe care le poate utiliza pentru a dezvolta solutii de jailbreak pentru iOS, dar ramane de vazut ce va decide sa faca in baza lor.

12 COMENTARII

  1. Sigur o sa lanseze solutia de jailbreak, pentru 5.1 are solutia de mult doar trebuie sa o publice cand o sa considere el adica in cel mai scurt timp, probabil in zilele ce urmeaza 😀

  2. Bootrom ii cip-ul din iDevice caruia puteam avea acces la OS,daca avem acolo un exploit,poate sa faca orice update (iOS6,7,8…) nu o poate repara,doar cu chipuri noi.Kernel exploit este mai mult un exploit bazand rescierea memoriei RAM (aici nu sunt sigur).Iar userland exploit ii un bug int-ro aplicatie preinstalata (Safari,etc).

  3. Ai publicat un articol cu nustiu ce firma da bani pt gasirea exploiturilor. Vb parca de 100.000$ si asta daca are 7 exploituri cum de nu le vinde???