“Primul” stick USB actionat de o comanda vocala este disponibil pentru achizite

  Lansarea asistentului personal Siri pentru iPhone 4S a generat o adoptie extrem de rapida a tehnologiei recunoasterii comenzilor vocale in diverse produse electronice, iar astazi am pentru voi ceea ce pare a fi “primul” stick USB actionat de o comanda vocala. Producatorii sai sustin ca este primul produs de acest gen, desigur ca nu stim daca spun adevarul, insa el este cu siguranta foarte interesant. Stick-ul USB va cere sa rostiti parola pe care o introduceti initial folosind un software pentru calculator si aici se termina interactiunea vocala cu el.

This the only USB storage drive that secures its contents with a password spoken by its owner. With an 8 GB capacity for storing sensitive files such as contacts, financial data, or password lists, the drive’s sophisticated voice recognition software detects the specific frequencies and nuances of its owner’s voice. Requiring no software installation, operation is as simple as plugging it into a USB port and speaking a password–once authenticated, you can access stored files from your computer. Alternate secure entry is provided in the event of a cold, laryngitis, or a forgotten voice password.

  Stick-ul functioneaza pe calculatoare cu Windows sau Mac OS X insa titlul este mult mai pompos decat functionalitatea, dar fiind “primul” are parte de foarte multa atentie. In momentul de fata il puteti achizitiona pentru doar 50$ aici si veti avea la indemana un stick USB sigur care are o capacitate de 8 GB.