O noua carcasa iti permite sa “lipesti” iPhone-ul pe orice fel de geam sau suprafata din sticla(Video)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wKKcg3_XhuY[/youtube]

  Carcasele pentru terminale iPhone au in primul rand rolul de a proteja dispozitivele impotriva accidentelor si in al doilea rand au rolul de a schimba aspectul exterior al terminalelor. Unele carcase sunt si utile, iar printre acestea se numara produsele celor de la Uguard care permit utilizatorilor sa isi lipeasca terminalele de orice fel de suprafata facuta din sticla. Daca va uitati la clipul video de mai sus veti observa ca puteti lipi iPhone-ul de orice fel de geam, oglinda sau chiar sticla unui cuptor, insa desigur ca nu oricine gaseste o utilitate in aceasta functie. Carcasa este tratata cu o rasina speciala si de aici vine proprietatea ei de a se atasa pe aproape orice fel de suprafata din sticla.

  Daca sunteti interesati de carcasele celor de la Uguard, atunci aici puteti achizitiona produsul la pretul de numai 15.50€. Inainte sa cumparati carcasa va spun ca ea se lipeste de sticla numai pentru o perioada temporara si daca nu aveti grija s-ar putea sa culegeti ecranul iPhone-ului de pe jos.

3 COMENTARII

  1. Poate daca il lipesti de un geam si geamul e murdar poti spune salut unor julituri de pe idevice(de pe ecran)… e totusi riscant … iar ideile despre modelele de carcase pt iphone ma surprind pe zi ce trece 🙂 ce’a mai tere carcasa ar fi aceea cu desfacator de bere :))