Skype le afiseaza hackerilor IP-ul tau, compania dezvoltatoare va incerca sa rezolve problema

  Ieri aplicatia Skype a fost actualizata, compania dezvoltatoare a ei implementand cateva noutati interesante pentru posesorii de iDevice-uri. Totusi ceea ce multi nu stiu este ca aplicatia Skype afiseaza ultimul IP folosit intr-o conversatie VoIP, iar un hacker rau intentionat va poate afla adresa fara prea multe probleme. Pe internet au aparut si un set de instructiuni care ii invata pe utilizatori cum sa afle IP-ul interlocutorului lor, iar cei de la Skype au promis ca vor incerca sa rezolve problemele de securitate ale propriei aplicatii.

  Pana cand isi va rezolva Skype problemele  de securitate este recomandabil sa aveti grija cu cine discutati pe internet deoarece adresa IP a calculatorului vostru poate ajuta un hacker sa va acceseze ilegal calculatorul si sa faca aproape orice doreste cu el.

9 COMENTARII

  1. @zaone… in cel mai fericit caz poate afla adresa IP… nicidecum sa iti controleze pc`ul sau sa abata apocalipsa asupra ta, exagerezi.

  2. Credeti voi ca nu se poate.. :)) un HaCk3r Adevarat poate face multe cu un ip…. cu un simplu ip te poti alege fara pc:P dar in fine va las pe voi sa descoperiti:P