Samsung Galaxy S III vs iPhone 4S vs HTC One X vs Nokia Lumia 900

  In aceasta seara Samsung Galaxy S III a fost prezentat oficial de catre compania Samsung si era normal sa avem o comparatie intre acest dispozitiv si toate celelalte smartphone-uri disponibile pe piata la ora actuala. Daca va uitati la tabelul de mai jos veti vedea care sunt diferentele hardware dintre cele doua terminale si desigur ca smartphone-urile Android castiga, avand componente foarte puternice. Din pacate cand vine vorba de sistemul de operare lucrurile se schimba deoarece iOS si Windows Phone ofera o experienta mult mai buna, dar desigur ca alegerile nu se fac in functie de sistemul de operare ci in functie de numaruld e procesoare si dimensiunea ecranului.

32 COMENTARII

  1. Acum nu vreau sa fiu rau dar parca nu esti obiectiv (zaone). Pt mine conteaza ecranul si nu vad o problema a in avea in ecran mai mare iar de procesor este dovedit ca trebuie mai mult. Ca apple s-a lasat la urma e o problema de- a lor, nu ca ar fi inutil un dual cor, in momentul de fata, cand altii (s2) aveau deja dual core. As si acum cu quadcore. Iar dpmdv androidul de e de loc un sistem “nashpa”. Nu stiu ce vedeti voi nasol la el. Ca da crash-uri?! Si al meu iphone 4s cu 5.1 da crashuri. Lasati fanboy-smul si fiti deschisi la minte. Ca o fi iphone deasupra samsung sau oricare alt producator in anumite privinte nu neg dar nici pe departe nu e telefonul perfect.

  2. Trebuie mai mult la Android ca sistemul de operare e muci. Oricum android-ul nu stie ce sa faca cu 4 procesoare. Daca ramaneau la 4.3 si faceau un design mai frumos, cred ca era mult mai ok telefonul, serios. Mie nu imi place design-ul ala deloc.

  3. daca ar fi sa aleg intre galaxy s3 si one x, as merge pe one x fara sa stau pe ganduri.e mult mai aspectuos, are display-ul mai bun, si sta mai bine chiar si hardware.eu unul nu cred ca va avea cine stie ce vanzari noul samsung…

  4. Daca ar merge ios pe s3 mi-as lua garantat…asa ca astept iphone 5..poate se trezesc din somn baietii devla apple si ne ofera ceva cel putin la fel de performant ca s3

  5. mda,se pare ca au luat de la fiecare cate ceva,aici ma refer la htc ca si designe si la asistentul similar cu siri….dar dpmdv au dat-o in bara cu marketing-ul….l-au lansat ca pleasca inainte de concedii cind lumea pleaca la distractii,deci vanzari slabe,poate invata de la Apple sa le lanseze inainte de sarbatori…cand lumea se gindeste la cadouri,dar pate ne vor pastra o surpriza mai spre iarna

  6. Din ce se vede, ar veni
    1)S3
    2)One X
    3)4S
    4)Lumia 900
    Apple are parte de o mare provocare din partea S3 (procesor si RAM)
    Se observa totuși o mică urma de subiectivism in comparatii(de ce tipul de SIM trebuie sa constituie un criteriu si de ce e bine neaparat ca bateria sa fie detasabila @Din contra: capacul poate capata joc si nu prea vreau sa umblu la baterie de fiecare data când vreau sa schimb cartela..)
    Așa puteam si eu sa pun o rubrica in care avantajam iphone4 ca are cover sticla+aluminiu si nu plastic de pilda…in fine, astea sunt frectii, rămâne de văzut i5 cum va fi

  7. iar in comparatiile tehnice e gresit
    one x european are quad core la 1.5ghz, iar cel dual core e pt america sau ceva de genu.

  8. @calinc: l-au lansat inainte de olimpiada, fiind smartphone-ul oficial al olimpiadei, de aici si prezentarea care a avut loc la Londra.

  9. SGS III e URAT!!! Nimic impresionant. Cand a aparut SGS II chiar mi s-a parut fain, dar anul asta parca au ramas fara idei.

  10. ma bucur ca nu s-au luat dupa apple, dar din pacate acest lucru le va aduce un mic declin.
    iphone 4s>htc one x >SGS 3>nokia lumia 900

  11. e cel “mai tare” telefon si foloseste matrice PenTile..mai e si “flagship” pe deasupra. cine stie ce spun asi da seama…al rupe iphone 5 pe genunchi,in toamna.

  12. Eu am o singura concluzie: nu se compara 4S-ul meu cu caramizile astea aerodinamice la nimic: incepand de la hardware si terminand cu calitatea materialelor. 🙂 (Si nu sunt Apple-bou ci RIM-boy). 😀

  13. Poti sa ai si 256 mb de ram. Depinde de os. Daca incarca toate porcariile….
    Frumoasa comparatie. Sg3 cpu bun, in so ineficient, si carcasa de 2 lei.

  14. Ce dreaq o vrea lumea sa umble cu TV-ul in buzunar? E bun quad-ul ala dar poate in Android 5 sau 6 ca si pe dual core la inceput abia se tineau de Iphone 4 cu IOS 4.3

  15. Htc one x se misca si arata fff bine…chiar daca sunt utilizator de ios am puterea sa recunosc

    Sper sa fie adevarata informatia cu jailbreak la 5.1

  16. Quad core ul e risipa de energie,am mai avut un s2 si in cateva ore bateria era moarta,nu cred ca o sa fie diferente mari intre 4s si s3 deoarece toate terminalele cu android sunt trase in spate de soft.

  17. @zaone pe GSMArena scrie la Galaxy S3:
    “Simultaneous HD video and image recording, geo-tagging, touch focus, face and smile detection, image stabilization”
    Nu exista vreo setare / aplicatie sa filmezi si sa faci stoc cadru/o poza in timpul filmarii?

  18. faptul ca s3 samsung are bateria interschimbabila da un avantaj fantastic , era sa dau de 2 ori de pamant cu iphone-ul in delegatie pt ca trebuia sa fiu operational, desi bateria era varza. Am inceput sa umblu cu prostii surogat gen surse si incarcatoare portabile care trebuie conectate pana se incarca bateria si … am zis ca asta e o belea mare pt apple.
    Asta e si motivul pt care armata americana nu se uita la iphone: nu are baterie interschimbabila, desi hardware-ul si software-ul e o bijuterie.
    Restul e cancan. 🙂