Apple, vreau si eu asa ceva in iPhone sau iPad(Video)

[youtube]http://youtu.be/P8nyskOpTEc[/youtube]

  Samsung Pop up Play este o functie inclusa in noul Samsung Galaxy S III prezentat in cursul serii trecute de catre compania coreeana iar daca priviti clipul video de mai sus veti intelege exact ce face functia. Practic utilizatorii pot vizualiza clipuri video in ferestre de tip preview, insa parte interesanta este ca aceste ferestre pot fi deschise peste orice alta aplicatie care ruleaza deja in Android OS. Functia poate fi buna pentru cei care vor sa faca mai multe lucruri in acelasi timp si nu m-ar deranja sa am ceva asemanator implementat in iDevice-ul meu.

  Desigur ca Quasar poate aduce o functionalitate asemanatoare pentru posesorii de iDevice-uri, insa cred ca Apple o poate implementa direct in iOS.

23 COMENTARII

  1. De unde atat pe iphone noi nu putem sa rulam flash dar alte prostii… Oricum apple is going down, dar pana si actionarii isi vand actiunile acum…sunt constienti ca sunt la pragul maxim

  2. Si eu as vinde acum daca as avea actiuni apple. Sa fie mai bine de atat mi se pare greu asa ca mai bine te asiguri. Referitor la topic eu nu as vrea schimbari pt ca se gestioneaza resursele f bine asa cum e acum ios. Daca apar chestii de genul cei cu iphone vechi sau ipod touch vor avea prb mari

  3. Interesanta optiune, oricum Rely flash-ul a fost scos de la toate telefoanele (nu vor mai fi update-uri), asa ca acum cu sau fara flash la telefoanele noi nu va mai conta. Plus ca astia de google lucreaza de vreo 2 ani la un converter flash in html, si au rezultate exceptionale pana acum.

  4. Stai usurel, sa vedem un swype intai, ceva cu adevarat util. Si aici pe ecranul mare este inconfortabil sa muti fereastra de colo pana colo, daramite pe un ecran mai mic cum e cel de iphone. Pe ipad….poate (desi nu e asa important).

  5. @zaone imi place cand esti receptiv si areti asta
    in ultima vreme ai cam stat cu tunurile pe toti (probabil situatia data fiind amplificata si de unii dintre comentatori ,marii fani android)
    no offence ppl

  6. @Fanii android sa stea la ei pe platformele dedicate. Eu am vazut comentarii rautacioase despre apple la ei, dar nu am intervenit. Vin aici la noi si tulbura apa…zaone are mana de ei.

  7. Nu prea cred ca ar fi utila aceasta functie pe iPhone (indiferent de dimensiunea display-ului) poate doar pe iPad, din punctul meu de vedere.
    Referitor la cele spuse privind vanzarea actiunilor, nu le-as vinde daca as avea.
    Am mare incredere in Apple si in politica lor (cea a pasilor marunti) si stiu ca urmatorul iPhone ne va dezamagi foarte foarte putin.

  8. de unde atatea noua nu poate sa ne ofere o solutie de unlock permanenta pt iphnne si vrem si asta,deja e prea mult 😉

  9. ” stiu ca urmatorul iPhone ne va dezamagi foarte foarte putin.” hahaha Romeo rulez !!! Ai prezentat asta cu dezamagirea ca un lucru bun, ca de fapt va dezamagi putin. Eiii….crezi ca e asa greu sa nu dezamageasca deloc ? 🙂

  10. @Ciprian_C: Da, vreau sa fure fara sa se uite inapoi, la fel cum a furat si Notifications Center. Daca Samsung fura, Apple de ce nu ar raspunde cu aceeasi masura?

  11. Intersanta functie . Insa pare mai mult genul unui tweak pe care il vei folosi pentrut amuzament de cateva ori …dupa care te vei plictisi si probabil nu il vei mai utiliza. Desi nu sunt foarte bun in domeniu am impresia ca “chestiunea” asta mi’ar minca bateria si resursele ipad/iphonului la greu ,doar pentru ca am eu chef sa fac pe Napoleon si sa vad cate lucruri pot face simultam . Singura parte ce ma incanta cu adevarat este “originalul” .. cea ce nu gasesti prea des la Samsung

  12. eu nu as vrea sa vad asa ceva e inutil, ori scrii mesaj ori te uiti la video… de te uiti la 2 lucruri odata iti va durea ochii si capul ca naiba… Eu nu vad utilitatea acestuia e frumos si smecher, dar nu este util!

  13. corect, e plin de oameni multi tasking care la final nu-s capabili să spună ce au văzut sau făcut… altceva, cu o astfel de aplicaÈ›ie nu demonstrezi mare lucru!!!!

  14. Mare ecranul frate pt un telefon eu am avut S2 il luasem in proba si nu-l puteam manevra cu o singura mână dar la asta îți mai trebuie o mâna când mai faci si altceva . Si sa nu spună nimeni ca nu folosește telefonul la volan sa când mănâncă in fuga iar cu asta pauza nu mai poți face nimic. Adio telefon Îți trebuie sigur ambele mâini pt al folosi. Bafta viitorilor posesori de S3

  15. E faina functia, dar parca e implementata prost. Mie unul nu-mi place cum arata, cel putin asa cum a adoptat-o Samsung.

  16. Mai intai trebuie implementat un multitasking adevarat, nu marketing scheme-u pe care il numesc ei multitasking 🙂