Samsung Galaxy S III vs iPhone 4S(Video)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=puuz3Pm1ug8[/youtube]

  Anuntat aseara, Samsung Galaxy S III pare a fi principalul contracandidat al iPhone 4S in lupta pentru suprematie pe piata smartphone-urilor. Desi a fost prezentat aseara, terminalul a fost deja testat de foarte multa lume, iar in clipul video de mai sus aveti o scurta comparatie cu iPhone 4S. Observati din start ca doar ecranul de 4.8 inch al Galaxy S III este la fel de mare precum intregul iPhone si asta reprezinta un mare mare avantaj pentru cei care vizioneaza continut multimedia pe propriile dispozitive.

  In ceea ce priveste design-ul, iPhone 4S este construit mult mai bine, are un aspect mai placut, este putin mai gros, insa cred ca va atrage mult mai multe aprecieri. Vechile modele din seria Galaxy S nu aratau extraordinar, insa S III-ul e cel mai urat dintre toate, dar chiar si asa va inregistra vanzari foarte bune la nivel global. In zilele urmatoare vom avea cu siguranta si niste comparatii in ceea ce priveste performantele, insa nu va asteptati sa vedeti diferente extraordinar de mari.

44 COMENTARII

  1. s-a dus dr*cu apple, nu de alata, dar uitati-va si voi…4s-ul parca este o banala jucarie pe langa samsung :)) eu unul, am sa cumpar acest samsung…oh , da! Abia astept!

  2. Tinand cont ca s2-ul a fost telefonul anului, si-au batut joc de acest telefon…chiar daca am iphone, apreciez foarte mult telefoanele celor de la samsung, insa de data aceasta m-au dezamagit, ei vin numai cu hardware nou, nimic care sa imi ia ochii… singurul lucru care imi place la el e bateria…Aceasta a fost parerea mea. O zi buna!

  3. O chinezarie urata (cu Android)! Mai repede un HTC.
    Astia de la Samsung chiar NU se pricep la telefoane dar incearca si ei, vad ca sunt multi care dau banii pe prostiile astea. Nu as schimba 4s pentru asa ceva niciodata!

  4. Ma asteptam ca Samsonu sa aibe un design mai…elegant, dar arata hahazliu, macar acum clar nu s-a mai luat dupa Iphone la design 🙂

  5. Sincer eu zis sa asteptati sa il vedeti si sa il tineti voi in mana si dupa sa vorbim de cum arata. Dupa mine care am avut si iphone pana acum 8 zile pe care lam vandut in favoarea unui Galaxy S2 pot sincer sa spun ca la iphone am platit mult si firma pentru ca nu prea poti sa il personalizezi la fel de mult cum faci cu un Android.

    Parerea mea este ca galaxy s3 este cu adevarat un telefon foarte performant la fel ca HTC one x pe cand iphone 4 – iphone 4s sunt doua telefoane mai mult de fite (daca nu exista jailbroken)

  6. 4.8 inch ? Really …pentru niste jocuri/aplicatii jalnice in magazinul lor 🙂 ! Sincer la prea multe de la Samsung nu ma asteptam ! Eu abia astept sa aud ce are de zis prietenul meu despre s3 :)) !

  7. Sincer mie unul nu imi place, e prea mare, ce fac umblu cu tableta in buzunar?!! Nu mai zic ca ce vom face cand o sa vb la el….nu e cine stie ce. Nici nu am buzunar asa mare.

  8. De ce uita asiaticii astia ca trebuie sa fie si telefon??? iPhone e perfect pt un telefon + altele. Samsung creeaza televizor (sau paleta de tennis, sau ce mai vreti) + telefon. Devine penibil.

  9. Dimensiunea ecranului e totul la acest samsung. Cat despre design…am vazut concepte inainte de lansare care aratau de 10 ori mai bine…pacat. Sper sa nu se intample la fel cu Iphone 5. Ne-a aratat Zaone conceptul ala negru cu ecran mare…este superb! Avem incredere in IVE ca va scoate un design cel putin la fel de bun pentru Iphone 5. Tocmai am vandut iphone 4 si astept 5-ul. Ecranul de 3.5 a fost principala mea nemultumire. Am o limita personala cuprinsa intre 4.5 si 4.8 maxim. Hai Iphone 5 macar cu 4.5 ecran. Chiar daca va avea doar 4 inch, IOS ma va tine langa Iphone indiferent ce s-ar intampla.

  10. Spatele la SGS3 arata ca un smartphone low-end, gen Galaxy Y dual sim sau Pocket. Daca Apple scotea un nou design anul trecut poate aveau si ei de unde sa se inspire…dar asa cu 4s s-au scarpinat in cap si a iesit… ce vedem.

  11. Bai oameni buni, orice companie are acces la un kkt de procesor quad acum, si isheeps sau nu pana acum si omuletii verzi au fost de acord ca un ecran de peste 4″ transforma orice telefon in tableta.
    Daca si dupa o lupta lunga, in care Apple a iesit de fiecare castigatoare, in principal datorita designului si a materialelor din care este construit, Samsung nu intelege nimic si iese pe piata cu esecul asta, eu renunt la a mai spera la o concurenta cu adevarat reala…Cum poti plati 600-700 de eur pe un rahat de plastic cu design vechi de htc?

  12. Adevarul este ca e mare de tot, si degeaba e quad core, eu is foarte curios ce stie! Am avut un Sony Xperia s, nou aparut, nu prea abagat lumea de seama, dual core de 1.5, ecran de 4.3, 1 gb ram etc, faorte tare telefonul ca design super super super design! Camera de 12 mpx care bate iphoneu daca vreti va dau pzoe. Era totul ok, dar sistemul de operare lasa de dorit, lam tinut 2 saptamani si vroiam sa imi iau iara 4s. Vroiam sa renunt la iphone 4s din cauza ecranului de 3.5″ si de forma ca i identic cu 4 si de cand a aparut 4 pana in momentul de fata doar asta am avut. In concluzie poate sa fie mult peste, dar Iphoneul ramane iphone, si acum sunt inapoi la 4s :D.

    Dati si voi un search la sony xeperia s, sa vedeti ce desing, a si e primul tleofn u ecran mare si cu pixel density peste iphone 4/4s :D.

    Ecran sony Bravia :D.
    Ca si culori , jos palaria, avea Bravia Engine, facea o diferenta mare in cu se vedeau pozele. Si camera avea culori mai vii (nu suprasaturate ca la S2).
    Totusi parca retina avea claritate mai mare decat Bravia, iar o ideee (cred eu) ca touchul e mai sigur la 4s.

    Ati putea face un topic cu comapratie intre aste 2 ca sunt destule 😀

  13. “Samsung Galaxy S III pare a fi principalul contracandidat al iPhone 4S”

    ‘aifonul’ e depasit de multe alte terminale android, de ce se perpetueaza ideea ca e cel mai si cel mai? e o cretinatate de device cu multe limitari, prefer oricind Blackberry, device Android sau Windows.

  14. @zaoane ,
    esti praf “amice”, cum poti sa compari un RAHAT de ‘aifon4s’ cu acest Samsung Galaxy S III? Singurul lucru cu care sint de acord e ca ambele sint PRAF daca e sa le folosim STRICT pentru convorbire. Faptul ca nu exista o diversitate de device-uri in lumea ‘aifon’ face ca acest device sa stagneze in multe privinte.

    Sa punctam dezavantajele produsuluiApple:
    – de ce nu am un conector universal la ‘aifon’? (poate nu am incarcatorul la mine si vreau sa-l folosesc pe al altuia);
    – de ce nu am un SIM standard? (am ramas fara baterie si vreau sa sun pe cineva sau intru pe net de pe alt smartphone sau …)
    – de ce nu pot schimba bateria mai usor? (eventual de ce DOAR in service?)
    – de ce nu am SDHC sau altceva? (vreau sa extind cei 8, 16, 32…GB)
    – de ce trebuie neaparat sa ma loghez in marketul Apple folosind un card bancar? (poate vreau sa descarc doar aplicatii free)
    – de ce nu pot transfera via bluetooth? (asta poate orice telefon cu bluetooth fara OS d’asta destept)
    – de ce este limitat in a fi vazut ca un card de memorie daca-l atasezi la un PC? (fara iTunes e aproape NULL)
    – de ce nu am suport flash? (deocamdata INCA exista si va exista flash in “lumea” web-ului)
    – scuze daca am uitat ceva dar am detinut un ‘aifon’ si am fost profund dezamagit de ceea ce face, dupa aprox. 4 sapt. l-am vindut.

    Sint de acord ca terminalele Android au un hardware de multe ori prea puternic si un OS inca cu mici bube, dar asta e consecinta faptului ca Android este un sistem deschis.
    Am fost fun inversunat Apple (pina au trecut la procesoare x86), politica Apple din ultimii 5 ani mi-a lasat un gust amar.
    Singurul AVANTAJ REAL SI INCONTESTABIL al ‘aifonului’ este ca este o platforma inchisa si asta-l face mai puternic: nu exista multe versiuni hardware si asta se reflecta in OS-ul final.

    Poate am fost eu “ghinionist” dar aproape toti amicii cu ‘aifon’ cu care am stat de vorba nu stiau sa-l foloseasca la adevarata valoare, pentru ei conta designul. Impresia mea e ca pentru multi, mai ales partea feminina, ‘aifonul’ este un fel de Versace in lumea telefoanelor destepte.

  15. Videoul acesta demonstrează clar cât de “înapoiat” e iphone-ul 4-4s în materie de mărime a ecranului. Ecranul tip banană mi se pare o idee genială a celor de la samsung, poate un pic cam mare să încapă în buzunar, dar hei eu zic că merită compromisul. Faza cea mai tare cu iphonu are cel mai mare ppi dintre toate telefonalele because it’s so damn small a fost cea mai bună 😀

  16. Mihai daca nu iti place iPhone nu trebuie sa plangi pe aici. Ia-ti telefonul care ti se potriveste mai bine si nu te deranjeaza nimeni.

  17. sinteti praf, daca e asa de important pentru voi si nu mai puteti trai de grija ca “nu mai are telefon de fițe”, aflati ca am un HTC Sensation si un Desire S. Zaoane, poti sa accepti realitatea? sau lumea ‘aifonului’ e singura care exista?

    lasa gargara ieftina cu mistouri de 2 lei si vino cu argumente prin care sa explici lumii NON-Apple de ce un iPhone e mai bun decit un telefon Android\WinMobile\Blackberry.
    sint in domeniul software si dezvolt aplicatii Win\Linux\mobile, e foarte posibil sa folosesc smartphone-ul intr-un mod mult mai util decit voi, nu ma mai pasioneaza jocurile pe ele.

    asa cum ziceam in postarea anterioara Singurul AVANTAJ REAL SI INCONTESTABIL al ‘aifonului’ este ca este o platforma inchisa si asta-l face mai puternic: nu exista multe versiuni hardware si asta se reflecta in OS-ul final.

  18. @meeehae: Esti software guru? La scoala de sofware gurus te-au invatat sa vorbesti frumos si sa respecti lumea din jur si opiniile? Daca da, atunci imi pare rau dar tu te comporti mai urat decat Samsung-ul ala din poze, dar e bine ca folosesti smartphone-urile la adevarata lor valoare, apreciez asta.

  19. @Medicul, de acord oarecum cu tine 🙂
    am fost fun Apple si sper ca Apple sa revina in lumea IT cu sentimente mai bune fata de ceea ce inseamna competitie si deschidere (asta vis-a-vis de procesele timpite declansate de Apple)

    postarea mea a fost consecinta faptului ca se incearca compararea iPhone4S cu Samsung Galaxy S III, ca si cum alte terminale nu s-ar compara cu “mega” iPhone4S, ceea ce este total FALS.

  20. @Zaoane,
    vad ca esti pur si simplu NESIMTIT, in fond e domeniul tau acest site, “@meeehae” se vrea a fi o jignire gratuita si josnica.

    “La scoala de sofware gurus te-au invatat sa vorbesti frumos si sa respecti lumea din jur si opiniile?” trecind peste semi-jignirea cu “gurus”, respect opiniile si lumea din jur mai mult ca tine, tu esti prea limitat (nu se vrea o jignire) la Apple sa vezi dincolo de el.

  21. O sa-ti spun meehae pana cand inveti tu sa-mi scrii nickname-ul cum trebuie, deci tu ai fost NESIMTIT de la bun inceput, daca tot mergem pe drumul asta. Si eu iti respect opiniile, dar cand sunt formulate fara sa ma jignesti pe mine sau alti oameni, asta denota o limitare grava.
    Pe de alta parte iti recomand sa citesti : http://www.idevice.ro/2012/05/04/samsung-galaxy-s-iii-parerea-mea/ ca sa vezi tu ce exista dincolo de Apple. Nu trebuie sa fii orb ca sa vezi ca exista smartphone-uri absolut groaznice si depasite, si exista alternativele de top. Daca alegi sa nu vorbesti despre ce nu merita, o faci pentru ca ai mentiona fara rost niste nume de duzina care nu valoreaza nimic, si aici intra HTC Sensation si Desire S. Daca spuneai HTC One X era alta treaba, dar asa..

  22. @Zaoane , confunzi un diminutiv de genul Mihaita, Mihae sau Nae (apropo de Zaone -> Zaoane), cu o jignire. La tine, pe linga faptul ca ai un alias si nu un nume real, este ca si cum lui “Ion” i s-ar parea o jignire “Ioane”, dar probabil degeaba dau aceasta explicatie.
    Esti instabil in articole, recomanzi un articol (l-am citit anterior) ce e in contradictie cu articolul de fata, acolo lauzi S3-ul, aici il compari cu “maretul” aifon (chiar m-am mirat de aceasta contradictie). Probabil esti dintre cei ce au renuntat la Instagram deoarece a fost portat si pe Android.

    “nume de duzina?” Asta spune multe despre tine daca cele 2 telefoane “de duzina”.
    la ce anume folosesti tu aifonul de-l face asa deosebit? si, cum ziceam mai sus, ai ramas dator cu ceea ce-l face maret in viziunea ta, eu macar am exemplificat pe aceasta tema.

  23. @mmeehae: Ia zi, ce elemente contradictorii exista in articolul acesta, comparativ cu celalalt.
    Secon, tu nu ai respect fata de nickname-ul meu, nu am nici eu respect fata de numele tau, observ clar ca ai comentat doar in ideea de a starni cearta, atlfel nu mai continuai sa imi pocesti nickname-ul. Prespun ca tu intelegi ce vrei doar in ideea de a mai starni cearta si cu ocazia asta te invit sa mergi oriunde altundeva doresti.
    Pace.

  24. Nu inteleg de ce ii bagi in seama pe astia gen Mihai. Eu m-am saturat sa am discutii cu fanii android, in plus e Romania, e logic ca sa fie mai apreciat ce e de proasta calitate. In 2007-2008, lumea nu-si permitea sa faca comparatii cu iphone, era prea scump pentru ei, prea scump fata de restul telefoanelor, ERA ALTCEVA. Cand aveam iphone edge, aveam colegi cu telefoane vai de zilele lor, iar apoi cu samsung/lg cu touchscreen dintr-acela de mergea dupa 10 apasari:))) Acum, in 2012, toata lumea face comparatii cu apple cu nu stiu ce, cand si celelalte telefoane au ajuns la alt nivel. In plus, android pentru romani e precum Dacia pentru romani:) Accesibila tuturor, dar calitate 0.

  25. Oameni buni , haideti sa lasam la o parte orgoliile astea ieftine si sa ne comportam ca niste oameni pasionati de anumite device-uri. Eu va propun sa fiti mai primitori vizavi de opiniile altora , intelegeti ca pe lume e o mare varieta de telefoane. Nu inseamna ca daca ai un iphone restul cu samsung sunt “praf”. Si viceversa. Haideti sa avem puterea sa ne uitam si “in ograda vecinului”.
    E posibil sa avem ce invata daca suntem putin atenti la ce reclama altii . Insa sa ii faci pe altii “praf” deoarece ei alte scule decat tine , asta e chiar jenant .
    Ne dorim ca acest blog sa adune oameni pasionati de idevice si nu numai , ne dorim ca exprimarea sa fie la problema si nu la persoana , ne dorim ca insultele si injuriile sa fie ceva dat uitarii. Asa ca va recomand sa dam chestiile urate la o parte si sa incepem de acum sa avem doar discutii pertinente , tehnice. Sunt un posesor de idevice dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa am respect si pentru cei ce si-au exprimat alegerea pt un samsung. Inainte de toate suntem oameni , ne cumparam telefoane dupa preferinte si gusturi, unii le cumpara doar pt carcasa , altii pt hardware si software/programe/jocuri , haideti sa respectam si alegerile altora. Respect deplin comunitatilor ihone si samsung, va doresc ca telefoanele voastre sa va satisfaca cat mai bine gusturile/preferintele/asteptarile/necesitati. Inainte de a posta ceva veninos, ganditi-va va rog de doua ori daca merita …

  26. Corect, poate ar trebui sa aplici la tine asta avand in vedere ca tu ai venit cu “sunteti praf”. Imi plac oamenii care insulta si se irita cand sunt tratati la fel de prost precum ii trateaza ei pe altii. Vreti sa fie discutii frumoase dar veniti si jigniti oamenii. Are you serious?

  27. Zaone,
    te supraevaluezi, eu accept multiplii jucatori de pe piata smartphone (cauta in postarile mele si o sa vezi ca fac referire si la WinMobile sau Blackberry OS), tu esti cel care “tavaleste” concurenta Apple. Tinind cont ca esti detinatorul site-ului ar trebui sa ai o deschidere mai mare si sa dovedesti ca esti mai civilizat decit “necivilizatii” ca mine. Daca vrei sa fii detinatorul unui site apreciat, apreciaza-ti cititorii indiferent cit de gagauzi ar fi.

    PS comentariul postat de “dedicated” nu-mi apartine daca asta ai vrut sa insinuezi intr-un reply.

  28. FRATE ACM LEGAT DE VIDEO E PREA SMECHER GALAXI S3 IN ASEZARE A PAGINILOR DAR DACA PUI JAILBREAKUL IPHONULUI 4S DE 5.1 CRD CA RUPE SI NU MAI ZICE NIMENI NMC ASA CA