Televizorul Apple ar putea fi controlat de Siri si ar permite efectuarea de apeluri FaceTime

  Deocamdata televizorul companiei Apple este un posibil produs despre care stim ca se afla in faza de testare, dar nu stim daca va ajunge vreodata pe piata. Se pare ca o sursa a celor de la CultofMac ar fi reusit sa vada posibilul produs pe care Apple l-ar testa si el seamana cu un Cinema Display care are o camera iSight si Siri. Televizorul ar avea un ecran mai mare decat cel de 27 de inch pe care il are Cinema Display-ul si ar fi controlat prin comenzi vocale de Siri, dar ar folosi camera iSight pentru a detecta utilizatorul si a ii urmari miscarile faciale.

The Apple HDTV makes FaceTime calls using the built-in iSight camera. The camera is sophisticated, with facial recognition and the ability to zoom into the user’s face and follow them as they walk around the room. This allows users to make video calls from the couch across the room, rather than having to stand smack in front of the TV. 

In addition, calls are initiated by Siri, the iPhone 4S’s virtual assistant. “[Apple] used Siri to make a FaceTime call,” the source said.

  Televizorul ar fi desigur capabil sa faca si apeluri FaceTime, acesta fiind rolul camerei iSight, insa totul par edestul de departe de realitate. Cei de la cultofmac nu au furnizat informatii chiar atat de bune pana acum in legatura cu produse Apple ce nu au fost lansate si nici acestea nu par sa fie prea aproape de realitate.