Atentie la tepele privind solutiile de jailbreak pentru iOS 5.1 si iOS 5.1.1

  Saptamana trecuta Pod2G a anuntat ca solutia sa de untethered jailbreak pentru iOS 5.1.1 va fi lansata public in saptamanile urmatoare si teparii de pe internet s-au apucat sa faca bani pe seama naivilor care cred ca Pod2G ar fi oferit solutia spre vanzare. Exista enorm de multe anunturi pe internet in care se vand solutii de jailbreak pentru iOS 5.1.1, insa momentan NU EXISTA o solutie publica de untethered jailbreak pentru toate iDevice-urile. Puteti face tethered jailbreak pe iOS 5.1/5.1.1 pentru dispozitivele lansate inaintea iPad 2 cu ajutorul acestui tutorial, insa pentru iPhone 4S, iPad 2 si iPad 3 nu puteti face jailbreak pe iOS 5.1/5.1.1.

  Problema cu aceste false solutii de jailbreak disponibile pe internet este complexa si va poate afecta mai mult decat credeti. In general solutiile de jailbreak sunt vandute pe internet si daca pierdeti doar niste bani la o tranzactie de genul acesta atunci scapati ieftin. Daca luati o solutie “gratuita” atunci riscati sa va infectati calculatorul cu cine stie ce troian backdoor care ii ofera hackerului acces total la sistemul vostru de operare de unde poate extrage orice fel de date, inclusiv cele referitoare la cartea voastra de credit sau un eventual cont Paypal.

  NU va lasati pacaliti de falsele solutii de jailbreak promovate pe internet, iar cand o solutie de jailbreak pentru iOS 5.1/5.1.1 va fi lansata va voi anunta! NU PLATITI vreo solutie de jailbreak, toate sunt disponibile gratuit aici si oricine incearca sa va vanda o solutie de jailbreak va minte.