Castigatorii – Concurs: Castiga unul dintre cele 3 coduri gratuite pentru N.O.V.A. 3 – Near Orbit Vanguard Alliance oferite de Gameloft!

[youtube]http://youtu.be/EKlKaJnbFek[/youtube]

  Saptamana trecuta cei de la Gameloft ne-au uimit lansand N.O.V.A. 3 – Near Orbit Vanguard Alliance, un titlu extrem de interesant care a fost comparat de multi cu o versiune pentru terminale mobile a Crysis. Jocul arata foarte bine din punct de vedere grafic, insa nici gameplay-ul nu se lasa mai prejos. Cei care l-au testat pana acum au fost extrem de impresionati de ceea ce ofera el si se poate spune ca Gameloft a lansat, dupa multa vreme, un titlu foarte bun in App Store.

  Pentru ca N.O.V.A. 3 – Near Orbit Vanguard Alliance este atat de interesant, i-am convins pe cei de la Gameloft sa va dea posibilitate de a castiga 3 coduri pentru joc si pentru a participa la concurs trebuie :

  • sa imi spui ce iti place la noul joc. Daca nu ai cumparat titlul iti poti face o parere in baza trailerelor din acest articol si a descrierii din App Store, iar 3 dintre comentariile voastre vor fi premiate.
  • sa partajati concursul printr-un retweet pe Twitter sau un share(NU like) pe Facebook, pe pagina personala, folosind butoanele din acest articol.
  • sa aveti un Apple ID pentru App Store Romania deoarece codurile vor fi oferite DOAR pentru App Store-ul romanesc.

  Va recomand sa fiti creativi si sa le demonstrati celor de la Gameloft ca iDevice.ro are oameni pentru care merita organizate in viitor concursuri cel putin la fel de interesante! Concursul se incheie maine seara la ora 20:00.

UPDATE: V-am spus ca trebuie sa fiti creativi pentru a castiga ceva, asa ca decizia mea este una pur subiectiva iarcastigatorii sunt: sony4uandreiMircea MihaiVlad Gheorghiu-Ichimescu. Veti fi contactati de Gameloft pentru a primi premiile.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UZIcFNBiadc[/youtube]

[youtube]http://youtu.be/2CSOIh6lpB8[/youtube]