Ia unul dintre cele 10 coduri gratuite pentru aplicatia Spanzuratoarea

  Spanzuratoarea este o aplicatie romaneasca pe care ati vazut-o in App Store inca de acum cateva saptamani de zile si ea aduce pentru noi celebrul joc cu acelasi nume. Cu ajutorul ei aveti posibilitatea de a scapa rapid de momentele de plictiseala care inevitabil apar in viata voastra, iar dezvoltatorul aplicatiei s-a gandit sa ofere 10 coduri gratuite pentru cativa norocosi cititori ai iDevice.ro. Codurile le aveti listate mai jos, aplicatia functioneaza atat pe iPhone cat si pe tableta iPad, deci daca o instalati o puteti folosi pe orice iDevice. Daca nu reusiti sa luati unul dintre cele 10 coduri, atunci aplicatia o puteti cumpara din App Store la modicul pret de 0.79€.

  Pentru a folosi un cod deschideti aplicatia iTunes pe iOS sau pe Windows/Mac, accesati butonul Redeem, introduceti codul si va logati. Va rog sa lasati intr-un comentariu numarul codului pe care l-ati utilizat si va recomand sa folositi intai codul si abia apoi sa lasati comentariul.

  1. LXKTTXH7P9XT
  2. 93HTTHTM7YNF
  3. 6J76HT7LL3YE
  4. A34AL43E3WJF
  5. TAHKHTFX7MMP
  6. 9EPNRK7HPJ44
  7. MMKAJELHWJMH
  8. 7XFHK7T9YRTL
  9. XA4TYAWXKJ3R
  10. EFWTY4EH3AL6

Pretul initial:
Numele:
Spânzurătoarea

0.79

s





Developer: Dana Cristina Sum…
Universala
Categoria: Games


Descriere: Primul joc ce promoveaz personalitile romneti i obiectivele turistice din Romnia.

Spnzurtoarea este un joc clasic de cuvinte,tip puzzle. Aplicaia va propune aleatoriu un cuvnt din listele disponibile, cuv…


Dimensiunea aplicatiei este: 19.8 Mb