Steve Jobs a lucrat la dezvoltarea iPhone 5 cu ecran mai mare, design modificat si conectivitate 4G LTE

  Wall Street Journal si Reuters, doua publicatii extrem de importante, au afirmat ca viitorul terminal iPhone va avea un ecran cu diagonala de 4 inch dar si un design modificat, iar acum cei de la Bloomberg sustin ca acel dispozitiv, cu ecran mai mare, design nou si conectivitate 4G LTE ar fi fost dezvoltat sub atenta supraveghere a lui Steve Jobs. Bloomberg nu face afirmatii in legatura cu domensiunile exacte ale ecranului, insa sustine ca el va fi mai mare si ca design-ul va fi modificat pentru a il acompania, schimbarea venind la mai bine de 2 ani de la lansarea iPhone-ului cu design-ul actual.

Apple, based in Cupertino, California, has placed orders from suppliers in Asia for screens that are bigger than the 3.5- inch size now on the smartphone, said one of the people, who asked not to be identified because the plans aren’t public. Apple co-founder Steve Jobs had worked closely on the redesigned phone before his death in October, one person said. Apple has been working on the new device since before the current iPhone 4S model was introduced last October, said one person with knowledge of the project. Jobs, who had gone on medical leave from Apple starting last January, played a key role in developing the phone, this person said.

  Apple ar dezvolta acest dispozitiv inca dinaintea lansarii iPhone 4S, Steve Jobs fiind implicat activ in dezvoltarea sa si astfel se explica de ce am avut atatea zvonuri anul trecut. Probabil decesul lui Steve Jobs i-a lasat pe cei de la Apple cu un iPhone 5 incomplet si probabil anul acesta vom avea pe piata dispozitivul pe care compania nu a reusit sa il lanseze anul trecut. Noul terminal ar urma sa fie disponibil in luna octombrie si daca va fi la fel de bun precum il prezinta toate zvonurile, atunci Apple va stabili recorduri de vanzari in baza sa.

4 COMENTARII

  1. Asta nu e zvon e relaitate.Steve Jobs i-a lasat planurile lui Tim Cook pentru urmatorii 4 ani asa ca Tim Cook e doar o marioneta.Tot Steve Jobs a create iPad 3 si iPhone 5.Cook doar a modificat unele chestii din iOS …

  2. Da andrey, poate ca ai dreptate, dar nu cum ai spuso tu. steve jobs a lucrat la iphone si chiar si la iphone 6, nu stiu daca si la ipad 4, dar nu poti sal faci pe tim cook o marioneta pentru ca apple nu mai era ce era fara el. In plus nu le-a creat, doar a lucrat la ele.