Merita sa fac update la iOS 5.1.1 pentru a face untethered jailbreak sau trebuie sa raman la iOS 5.1?

  In ultima vreme au primit foarte multe intrebari legate de update-ul la iOS 5.1.1 si solutia de untethered jailbreak pe care Pod2G urmeaza sa o lanseze. Stiti deja ca initial aceasta solutie de untethered jailbreak trebuia sa fie lansata pentru iOS 5.1.1, insa in final Pod2G ne-a spus ca o serie de dispozitive pot fi jailbroken pe iOS 5.1.1, cea mai recenta versiune a iOS. Practic Pod2G nu a spus daca acele dispozitive pot fi jailbroken si pe iOS 5.1, iar multa lume se intreaba daca e bine sa ramana pe iOS 5.1 sau sa treaca la iOS 5.1.1 pentru care stim ca Pod2G va face solutia de jailbreak.

  Ei bine raspunsul este simplu: iOS 5.1.1 este mai recent, poate fi jailbroken, dece sa nu faceti update? Aveasta versiune a iOS nu strica functionalitatea dispozitivelor, ba chiar rezolva anumite probleme, deci motive sa nu faceti update nu exista. Problema este ca daca nu faceti update acum si Pod2G nu va lansa o solutie de jailbreak compatibila cu iOS 5.1.1, atunci va trebui sa faceti update atunci si amanati inutil ceva ce puteati face din timp. Exista sansa ca solutia lui Pod2G sa faca pe iOS 5.1 untethered jailbreak iDevice-urilor lansate inainte de iPad 2, insa in cazul iPad 2, iPad 3 si iPhone 4S solutia ar putea fi compatibila doar cu iOS 5.1.1.

  Daca as avea acum iOS 5.1 si as sti ca terminalul meu poate fi jailbroken pe iOS 5.1.1, conform lui Pod2G, atunci nu as astepta dupa nimeni si nimic si as face update.

UPDATE: Desi in articol am vorbit exclusiv de iOS 5.1/5.1.1, unii cu versiuni mai mici ale iOS au inteles ca tot ceea ce am explicat aici se aplica pentru ei. Nu, nu se aplica, nu recomand celor cu untethered jailbreak pe iOS 5.0.1 sa renunte la el acu si sa astepte pe 5.1.1 fara jailbreak facut.