Iata cum te poti pregati pentru noua solutie de untethered jailbreak pentru iOS 5.1.1

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=y79TKfCOTBU[/youtube]

  Absinthe 2.0 pare sa fie numele noii solutii de untethered jailbreak pentru iOS 5.1.1, iar ea ar urma sa fie lansata oficial pentru noi undeva in cursul acestei saptamani. Deocamdata Pod2G o testeaza pentru a rezolva eventualele incompatibilitati dintre ea si iDevice-urile noastre, iar de indata ce ea va fi disponibila o veti putea utiliza. Pod2G nu a mentionat daca solutia va functiona si pe iOS 5.1, deci multi dintre voi vor trebui sa faca update la noul iOS 5.1.1, daca va fi cazul, iar asta implica parcurgerea unor pasi pentru a va asigura ca informatiile din iDevice-urile voastre nu dispar.

  Daca nu aveti jailbreak facut iDevice-ului vostru atunci situatia este extrem de simpla deoarece trebuie doar sa faceti un backup cu iTunes/iCloud si informatiile din terminalul vostru vor fi salvate. Dupa ce faceti backup puteti folosi butonul Update din iTunes, optiunea Backup din iCloud, sau OTA Update-ul din iDevice-ul vostru(Settings>General>Software Update) pentru a face update fara a sterge informatiile din terminalele voastre. Important de retinut este ca in cazul unui restore, nu update, veti sterge tot din dispozitiv, iar backup-ul nu salveaza toate pozele, toate mesajele si nici aplicatiile instalate de pe alte conturi.

  In cazul in care aveti jailbreak si nu va intereseaza sa salvati aplicatiile/tweak-urile descarcate prin Cydia sau aplicatiile piratate, atunci puteti urma toate instructiunile de mai sus. In cazul in care doriti sa salvati aplicatiile din Cydia, atunci puteti folosi aplicatii precum xBackup sau PKGBackup pentru a salva tot ce aveti si a reinstala pachetele dupa restore. Aplicatiile piratate nu pot fi salvate si reinstalate automat dupa restore, deci nu va asteptati sa puteti face asa ceva si toate aplicatiile piratate vor fi sterse automat in timpul procesului de update sau restore.

  Dupa ce ati facut update la iOS 5.1.1 si aveti totul reinstalat asteptati Absinthe 2.0 si asta e tot.