iPhone 5 cu ecran de 3.9 inch si rezolutie 1136 x 640 pixeli este testat de Apple

  Dupa toate zvonurile care dadeau drept sigura lansarea unui iPhone 5 cu ecran de 4 inch sau mai mare, iata ca acum auzim pentru prima oara despre posibila lansare a unui iPhone cu ecran de 3.9 inch si rezolutie 1136 x 640 pixeli. Cei de la 9to5mac au obstinut informatii care dau de inteles ca acest dispozitiv ar fi acum testat de catre compania Apple si in fapt compania ar avea doua terminale aflate in teste in campusul sau. N41AP (5,1) si N42AP (5,2) sunt numele de cod ale acestor doua dispozitive, ambele avand ecrane mai mari, insa nu se stie absolut nimic despre design.

  Noul iPhone ar urma sa aiba un ecran cu o diagonala de 3.95 inch, insa vorbim despre o marire in inaltime si nu in latime. Terminalul ar urma sa aiba 3.45(100mm) inch inaltime, 1.94(49mm) inch latime si un screen ratio de 16:9, deci Apple modifica serios felul in care va arata totul pe ecranele terminalelor sale. Acest nou ecran afiseaza 176 pixeli in plus fata de cel actual si se pare ca iOS 6 a afisa un al cincilea rand de iconite in Homescreen, deci conceptele ublicate pana acum par sa fi fost apropiate de ce urmeaza Apple sa prezinte. Aplicatiile sunt configurate pentru a afisa mai mult continut pe aceste ecrane, iar aici aveti un concept care va demonstreaza modul in care va arata totul.

  Pe langa modificarile mentionate anterior, Apple intentioneaza sa implementeze si un nou conector USB care ar urma sa aiba o marime intermediara intre Micro si mini USB, insa nimeni nu stie 100% sigur cum arata. iPhone 5 isi va pastra Retina Display-ul, acesta ar urma sa fie mai mare si probabil vom vedea un design nou, insa toate sunt deocamdata doar zvonuri.