VulnDisco Mobile 1.7 nu este solutia de untethered jailbreak pe care o astepti si nu trebuie sa o cumperi

  Ieri o echipa de hackeri din Rusia a lansat un exploit pack in care este inclusa si o solutie de untethered jailbreak pentru iOS 5.1.1. Problema este ca acel exploit pack costa cateva sute de dolari, acea solutie de untethered jailbreak nu poate fi folosita decat pe terminalele lansate inainte de iPad 2, iar modul de utilizare este destul de complicat. Desigur ca asta nu ii va opri pe multi din a cumpara respectiva solutie si din a o vinde pe internet, iar eu va avertizez sa NU o achizitionati deoarece NU veti fi multumiti de ea, indiferent ce iDevice aveti.

  VulnDisco Mobile 1.7 este numele exploit pack-ului facut de rusi, ceea ce gasiti in el nu va ajuta prea mult daca nu aveti cunostinte avansate de utilizare a Windows-ului si a programelor cu linii de comanda, deci nu veti putea implementa jailbreak-ul. Lasand la o parte aspectele tehnice, solutiile de jailbreak sunt gratuite si cea pe care Pod2G urmeaza sa o lanseze va fi disponibil gratuit, deci nu este nevoie sa cumparati ceva deoarece veti primi totul gratuit in cursul acestei saptamani.

  In concluzie, NU VA LASATI PACALITI si nu va grabiti sa cumparati ceva inutil. Aveti rabdare cateva zile si veti primi o solutie de jailbreak gratuita dar, si mai important, dezvoltata cum trebuie.