Fii pregatit pentru Absinthe 2.0, solutia de untethered jailbreak pentru iOS 5.1.1!

  Solutia de untethered jailbreak pentru iOS 5.1.1 urmeaza sa fie lansata in urmatoarele cateva ore si ar fi bine sa va pregatiti pentru a o utiliza cu propriile iDevice-uri. Aici v-am oferit cateva informatii care va ajuta sa faceti update salvandu-va informatiile din propriile iDevice-uri si daca nu l-ati urmat, poate ar fi bine sa o faceti daca va ganditi sa faceti update la iOS 5.1.1. Pe langa informatiile disponibile acolo trebuie sa va recomand sa va salvati SHSH-urile cu TinyUmbrella pentru ca veti avea sigur nevoie de ele la un moment dat sau altul.

  La final va readuc in atentie faptul ca terminalele iPhone 4 decodate cu Gevey nu trebuie actualizate la cea mai recenta versiune a iOS fara un custom ipsw care pastreaza baseband-ul intact. Deocamdata doar redsn0w va permite sa faceti acest lucru, alte programe asemanatoare nefiind disponibile. Cand solutia de untethered jailbreak va fi disponibila va voi anunta.

71 COMENTARII

  1. @Robert ba da,trebuie,este altceva nu despre neverlock sau codat,daca vrei restore cand va aparea update,iti trebuie SHSH.
    @ Toti de aici:va aparea pentru ambele sisteme respectiv windows si mac.

  2. 26. A.S.C™
    May 25 – 13:20
    @zaone cuvintele obsecene nu lasa sa se publice, incultii au loc in alta parte. Din pacate asa-s romanii , unii incuiati ca atat ii duce capul, stiu doar o singura strada. si asteptam solutia de jailbreak.

    27. Doareu
    May 25 – 13:24
    Jailbreak nu inseamna piraterie , pentru cei care nu stiu, apple a conceput un sistem d operare PERFECT care nu mai are nevoie de absolut nimic in plus, dar ingreuneaza sistemul de operare IOS , se misca mai greu, are bug-uri se blochiaza te miri cand… Si alte prosti…plus ca pierdeti garantia oficiala d la Apple, va asigur asta p cuvint. Eu nu v-as sfatui sa faceti asa zisa prostie de Jailbreak. Toate cele bune.

  3. Paradoxul iphone : sa dai o caruta de bani pe idevice si sa astepti jb. Nu o sa inteleg niciodata chestia asta indiferent ce argumente aveti. Daca vreti libertate buy Simbian sau Android , daca nu IOS e perfect asa cum este acum.

  4. ”doareu” am impresia ca esti atat de prost incat n-ai habar sa-ti faci un jb la telefon si esti invidios pe noi …tiganii aia de hackeri sunt de vina ca au scos jb noi toti suntem tigani …pai ce sa mai zic? ba baiatule ce gandire ai…sincer esti nebun?

  5. si fii atent el are bani asa multi incat nici scoala nu-l intereseaza ”amaritii” mai treci pe la scolita si lasa jignirile …uite eu sunt tigan si stiu sa scriu mai bine ca tine nu ti-e rusine ? e limba ta si o vorbeste un tigan mai bine ca tine :))))

  6. Nu e de mirare ca pod2g a zis ca piratarea de apps nu are legatura cu ideea in sine de jailbeak si nu o sustine, ca sa evite discutiile intre genii ca mai sus 😀

  7. zaone,baneazal pe “Doareu”,presupun ca are un Samsung Galaxy Mini,si a descoperit si el comunitatea noastra si are chef sa injure pe oricine.

  8. Doareu … Daca nu stii sa folosesti telefonu la adevarata capacitate taci din gura si ramai cu maru tau made by Apple si arunca banii pe orice aplicatie.

  9. Rugam moderatorul sa nu tolereze persoanele care ne fac tigani, indiferent ca au bani sau nu.
    Nu doriti JB, lasati ne pe noi in pace si vedeti va de ale voastre.
    Hai baieti, linkurile de download sa umplem tzeava :)))))

  10. Nu is asa vehement ca Doareu insa nici eu nu pot sa inteleg. De ce as astepta JB? Vreau ceva cumpar , nu is multumit de SO trec la altul. Si eu am aplicatii de cateva zeci poate sute de euro cumparate , nu as face JB ever

  11. @Doareu : nu trebuie sa fii tigan , handicapat etc pt a`ti face jb , pt cultura ta generala , daca iti faci jb nu inseamna ca trebuie sa si piratezi aplicatii . In jb ai totodata la dispozitie si tweek-uri destul de interesante care lipsesc din limitatul iOS . Eu il astept pt iPad 2 caruia chiar i-ar trebuii mai multa libertate d.p.d.v. al soft-ului .

    Asa ca, cu respect iti spun ….SHUT THE F**K UP and sing at another table !!!

  12. Jailbreak e fun, poti face lucruri interesante sistemului de operare, daca vrei aplicatii de calitate le cumperi daca nu nu, asa e si cu torrentele poti descarca programe open source linux , etc nu neaparat muzica sau filme sau jocuri.

  13. Corect Daniel dar daca vreau modificari ale sistemului de operare inseamna ca sistemul asa cum a fost gandit el nu e pentru mine
    Nu mai e cazul acum cand ai si wallpaper si ringtone si modem
    Zi-mi un lucru genial pe care il fac cu jb si nu il pot face cu un stock?
    Un lucru atat de ok incat sa fie eventual sa si sustin financiar un JB

    Ia ca is curios. Si daca ar fi asa ceva zi-mi si fata de un Android medium-end

  14. Ce palpauci! Sa curga jb… Stiti cum e vb aia desteapta: de ce esti prost? Ca n-ai jb…; de ce n-ai jb? Ca esti prost! Hai v-am pupat!

  15. Bai incultilor jailbreak nu inseamna in totalitate piraterie,unele pers au blocat tel pe o retea sunt tweak-uri interesante in cydia ce sa stiti voi doar sa jicniti!!cati oameni rai invidiosi nu am putut sa vad

  16. @Pepino sincer sistemul de operare android e prea incarcat , are multe functii, ok inteleg, de miscat parerea mea e ca se cam chinuie fata de IOS , am vazut si pe Note si pe SG2 , pe SG3 probabil merge mai smooth, acum la modificari aduse sistemului IOS cand faci JB fata de stock , Uite de ex a aparut in cydia mai demult functia aceea sa faci poza cu butonul plus , apoi apple a introdus-o ,
    Nu trebuie doar teme sau poze sau ringtone sa modifici, poti cumpara aplicatii uitile: de weather ,stock, facebook, widgets tot ce vrei gasesti acum si se tot dezvolta in continuare, dar cum am mai spus JB nu e obligatoriu 😀 , nu inseamna doar piraterie , JB inseamna sa iti personalizezi telefonul asa cum vrei tu fara sa ai restrictii de la apple.

  17. Nu stiu de ce va enervati si va bateti capu cu toti care comenteaza aiurea pe forum. Fiecare cu a lui, hai sa ne bucuram de noul Jailbreak eventual sa ciocnim un JB cu gheatza! La tãți ni-i greu, fara Jailbreak.

  18. Terminati cu rahaturile ca inchid de tot comentariile si nu mai vedeti nimic publicat. Serios acum, daca e unul mai slab la creier si injura, trebuie sa faceti toti la fel?

  19. Ba ce subiecte de discutie aveti in voi s-a terminat.
    O intrebare am si eu.. Daca am iphone 4s 5.1 decodat cu gevey si fara jailbreak am cum sa imi salvez ssh-urile? Banuiesc ca daca am gevey pt versiunea asta si se ajunge la ios 6 sau ma rog..o versiune care nu o mai suporta gevey-ul meu cu acele ssh-uri imi pot pune tot 5.1 ?

  20. Așa suntem ca popor, recomand sa-l ignorati pe Doareu atâta poate. Pepino sa știi ca nu sunt putini cei care au cu ce. JB este alegerea fiecaruia nu este nevoie sa veniți sa judecati. Așa cum mister doar el sunt posesor de 2 iphon una bucata iPod una bucata macpro… Si nu mă consider tigan dacă fac JB si eu plătesc softurile.

  21. @ daniel.

    Inainte sa cumperi un terminal cu IOS stii ca nu ai widget-uri ( sau macar te interesezi) prin urmare de ce sa astepti sa apara JB ca sa iti pui ceva ce stii singur ca nu a fost gandit pt sistemul tau
    De asemenea partea cu butonul pentru camera este practica insa nu e deal braker , pana si widget-urile nu sunt un factor atat important
    Parca aici se zicea ca daca ai JB si IOS incepe sa agate sa se blocheze . De ce as face asta atunci ca sa am un andoid like phone dar care sa aiba marul pe el? De ce nu as cumpara direct un android?

    Intelegi? Ok vreau IOS inseamna ca is constient de limitari si apreciez simplitatea
    Vreau apps misto dau 0.79 E si am si suport de la producator , nu pierd nici garantie .
    De asta e frumos IOS nu pentru ca are JB , Cydia etc

  22. Hai ca zic eu un lucru banAl dar foarte util… Eu unu am nevoie de rapoarte de remitere la mesaje si nu pot avea rapoarte decat cu jailbreak …. Zimi si u mie cu ce prog poti face asta fara jailbreak indiferent de cat ar costa …

  23. Zaone , stii cumva dacă ticketu Sam deblocheaza bb 04.12 dacă am salvat când aveam bb 04.11.08 ? Sau tre sa fac custom ipsw cu care deocamdată nu merge push 🙁

  24. Eu zic sa comentam despre absinthe 2.0 si sa lasam injuraturile ca in primul rand nu e frumos si in al doilea rand suntem offtopic … mai ales ca asta e cel mai iportant articol al ultimelor 2 luni , jailbreakul asta fiind asteptat de mai toata suflarea de pe idevice.ro
    Mai bine spuneti si voi ce imbunatatiri aduce ios 5.1.1 , ce fel sa ne pregatim pentru jailbreak sau mai stiu eu… altceva in legatura cu asta ca doar despre jailbreak vorbim aici.

  25. Daca am iPhone 4 pe ios 5.0.1 si basseband 4.11.08 si este decodat cu SAM pot sa fac update direct din itunes la 5.1.1 fara sa pierd decodatea? …………multumesc anticitat

  26. @zaone!!! explica mi te rog daca fac costum cu redsn0w la ios 5.1.1 cand apare absinthe 2 doar trebuie instalat din cydia si este untethered ????? sau trebui facut alt costum:d ms!

  27. @zaone: pot face update la un iphone cu jb prin ota, nu ma intereseaza tweakuri si jocurile ca vor disparea sau sa ii dau restore din itunes. Ms

  28. @zaone daca am tethered jailbreak pot trece la untethered fara sa pierd tweak-urile instalate? va trebui sa le reintalez?

  29. am o rugaminte, daca puteti sa imi raspundeti
    am un iPhone 4 pe ios 5.0.1 si basseband 4.11.08
    este codat pe at&t
    as putea sa il decodez cu aceasta solutie?sa trec la 5.1.1 si sa ii fac unloc? ar merge?
    multumesc anticipat

  30. fratilor, nu vreti jailbreak ? nu aveti ce cauta aici.
    jailbreak-ul il puteti folosi pt anumite aplicatii care apple nu le accepta gen blacklist , etc…