Iata cum poti rezolva erorile Error detecting device (lockdown error -5) si Could not connect to lockdown ale Absinthe 2.0

   Absinthe 2.0 a fost lansat oficial ieri pentru posesorii de iDevice-uri si desigur ca el nu a fost ferit de problemele pe care le intalnim la fiecare software de acest gen. Intai au aparut problemele acestea, apoi au aparut problemele cu erorile Error detecting device (lockdown error -5) si Could not connect to lockdown, iar cei de la Chronic Dev Team spun ca totul vine de la software-ul lor. Se pare ca aceste erori apar din cauza unor timeout-uri care au loc in timpul procesului de jailbreak, insa ele pot fi rezolvate foarte usor.

  Practic dupa ce primiti aceasta eroare trebuie sa mergeti in Settings>General>Reset, sa alegeti optiunea Reset all Content and Settings(care va sterge tot ce aveti in terminal) si sa refaceti jailbreak-ul cu cea mai recenta versiune a Absinthe. Este recomandabil sa faceti un backup prin iTunes iDevice-ului vostru inainte de a urma procedura si sa repuneti acel backup dupa jailbreak.

17 COMENTARII

  1. O problema ciudata am si eu , iPad 3 GSM si imi da eroarea lockdown ,dar Cydia sa instalat +plus tweak-urile , ar trebuii sa imi fac griji de ceva ?

  2. @Sericristi da,sunt supra solicitate serverele…eu mam chinuit ieri toata ziua si app toata noaptea sa-mi instalez surse si prg din cydia.

    Incearca de mai multe ori sainstalezi, la mine din a 3-4-5 incercare sa putut downloada.

  3. zaone, eu ma refer la aplicatii care in loc sa le platesc sa le iau gratis ca de aia am facut jailbreak. Cred ca era evidend odata ce am zis ca am facut jailbreak ca vreau aplicatii fara sa platesc.

  4. @Andrei: Pentru a isi personaliza terminalele? Fiecare e liber sa face orice doreste cu software-ul din terminalul lui, nu e ilegal sa iti modifici terminalul asa cum vrei, atat timp cat o faci doar si numai pentru tine.

  5. Eu nu vad in tabel Absinthe2 sa il downloadez.. Imi apare ca nu exista versiune de jailbreak la iphone 4s pt 5.1.1. Cum ati facut voi jb?

  6. legat de erori…imi da si mie anumite erori, si as vrea sa-i fac restore, insa n-am reusit. Am incercat din itunes, am dat restore, si imi da eroare (21). Am incercat sa dau erase all content and settings, la fel, imi apare pe ecranul negru ca se incarca(aici ma refer la cerculet), insa nu mai revine si sta asa; l-am lasat si 30 de minute si tot nimic. Stie cineva ce se intampla, si cum as putea rezolva pentru a face un restore?