sn0wbreeze 2.9.4 a fost lansat de iH8sn0w, face untethered jailbreak pentru iOS 5.1.1

  Ieri Chronic Dev Team a lansat oficial Absinthe 2.0 care face untethered jailbreak pentru iOS 5.1.1, iar iH8sn0w s-a grabit sa isi actualizeze programul sn0wbreeze pentru a ne permite sa facem custom ipsw-uri jailbroken pentru aceasta versiune a iOS. sn0wbreeze 2.9.4 este disponibil acum pentru toti ce interesati, el functioneaza NUMAI pe Windows si este compatibil NUMAI cu iDevice-urile lansate inainte de iPad 2. Pana acum cateva luni sn0wbreeze era singurul program care ne permitea sa facem un custom ipsw jailbroken pentru iOS, insa redsn0w face acelasi lucru, desi sn0wbreeze ofera ceva mai multa functionalitate.

  sn0wbreeze 2.9.4 nu este compatibil nici cu build-ul 9B208 al iPhone 4 GSM care a fost lansat aseara, insa este compatibil cu Apple TV 2G, deci il puteti folosi pentru a face un custom ipsw jailbroken pentru acel dispozitiv. Puteti descarca sn0wbreeze 2.9.4 de aici, insa este recomandabil sa nu il folositi inca, pentru ca iH8sn0w are obiceiul de a rezolva problemele de functionalitate ale programului in zilele imediate lansarii.

36 COMENTARII

  1. am shsh salvat pentru ios5.1.1 cu bb 9b206(pot face unttethered)…. imi poti da un tutorial, cum fac upgrade direct la versiunea asta? ca sa fiu sigur ca pot face jailbreak

  2. Da. Face hacktivare. Sn0wbreeze e specific pentru asta… Poti incepe cu incredere procesul. Eu am facut update si totul e ok.

  3. @flotouran95: Ti-au zis baietii.
    @Catalin: Folosesti shift + restore si o alegi pe aceea in iTunes, Apple salveaza acum SHSH-uri pentru ea deci nu ai nevoie de proceduri speciale.

  4. imi cer scuze daca sunt prea insistent… cand apas shift restore, ma pune sa caut eu un fisier in calculator…. trebuie mai intai sa downloadez ios cu 9b206?

  5. De la alte bloguri am inteles ca sn0wbreeze face untethered doar pe ideviceurile A4. Este adevarat? Merge si 3gs new bootrom?

  6. Ai scris doar cele inainte de ipad 2, dar nu specifici daca si 3 gs, asa ca nu pot stii sigur din moment ce alte surse spun doar A4.

  7. Am incercat custom cu sn0wbreeze pe i4 decodat cu SAM, am facut restore la 5.1.1 cu SHSH urile prin iFaith mode , dar nu pot repune uNlock-ul cu SAM,pentru ca , in momentul in care adaug in lista “Sources ” repo.bingner.com imi ramane blocat la Downloading Packages…. Ce e de facut? Cum pot instala manual S.A.M Prefs acelea ? sa mi pun decodarea la loc? Tin sa precizez ca nici pe 5.0.1 nu merge , tot la Downloading Packages ramane blocat….. E problema din cauza floodarii Cydia?

  8. In sfarsit:x de aseara il astept, se pare ca nu merge facut restore la back-up dupa jailbreak cu redsnow, cu asta merge perfect:)

  9. @Jbfree: 3GS-ul nu e lansat inainte de iPad 2? Trebuie sa pun carnatul ala de terminale la fiecare articol? Daca spun toate lansate inainte de iPad 2, nu e clar?

  10. am facut si eu jail cu sn0w si unlock cu SAM pe i4 si zic ca are destule buguri. unu ar fi ca nu mai pot sa sterg aplicatiile instalate din appstore cand apas x-ul se blocheaza tel ramanand iconitele tremurand si nu mai ia nici o comanda , apoi dupa circa 2-3 minute izi da respring singur , alta problema ar fi ca la restart din SBsettings raman fara jail , trebuie sa il inchid si sa il redeschid pentru a avea jail din nou. a mai avut cineva asemenea problemea?
    Zaone – ma poti ajuta cumva in special cu stersul aplicatiilor . pe net am cautat si nu am gasit nici un fix.

  11. nusht daca postez bine aici… dar am zarit o oarecare problema… in legatura cu gps… daca am baseband de ipad… nu exista nici o metoda de al face sa mearga?

  12. Salut,

    Am nevoie de un mic ajutor din partea voastra. Am un iphone 3GS versiunea 5.1.1 ( 9B206 ) si vreau sa-i fac jail break si unlock. Ma poate ajuta careva?

  13. Acolo am explicat clar cum il bagi in DFU Mode. Poti folosi redsn0w daca nu te descurci. Il descarci, alegi extras si pwned dfu. Trebuie sa ai terminalul in pwned dfu inainte.