Asa ar putea arata un smartphone produs de Facebook

  Aseara v-am spus ca Facebook a angajat cativa ingineri ai Apple care au contribuit la dezvoltarea iPhone-ului si tabletei iPad, iar la Facebook vor lucra la dezvoltarea unui smartphone. Desi deocamdata nimeni nu stie cum va arata telefonul pe care compania il va produce, cei de la TNW prezinta un posibil concept al dispozitivului. Desigur ca din punct de vedere al design-ului nu exista dubii ca terminalul va arata diferit, insa in ceea ce priveste interfata, exista sanse ca diferentele sa nu fie chiar atat de mari fata de ceea ce vedem in aceste imagini.

  Ca sa fiu sincer interfata nu este urata, insa ramane de vazut cum va arata restul dispozitivului.

16 COMENTARII

  1. Da, foarte interesant,ceva foarte nou. Vor bate toate recordurile :)) singurul lucru bun va fi ca aplicatia facebook va rula foarte bine ,oricum frumos iphoneul:)

  2. Hai sa fim seriosi, se zvoneau multe despre ChaCha ca nu stiu ce , ca nu stiu cum si cand a fost lansat, era un telefon ca celelalte cu niste functii in plus pentru Facebook.

    Asa o sa fie si asta. Nu cum arata unii conceptele astea de 2 lei.

  3. Un nume mai bun e IFakeBook si am sa iau unul pentru pisica mea de craciun sa aibe si ea o jucarica noua unde sa isi puna fatza toata ziua :))