Asa va arata noua aplicatie Maps care va fi disponibila in iOS 6

  Acum cateva saptamani de zile v-am spus ca Apple ar urma sa lanseze o noua aplicatie Maps in iOS 6, iar in ea ar urma sa foloseasca un sistem propriu de cartografiere. Atunci aveam doar un zvon, insa acum cei de la BGR ne prezinta primele poze ale noii aplicatii, iar in acest articol le aveti disponibile. Noua aplicatie va avea o interfata usor modificata, asemanatoare cu cea UI-ului tabletei iPad, si va avea implementat un nou buton numit Locate Me care isi va schimba pozitia in functie de modul in care utilizam aplicatia.

  In noul sistem de cartografiere Apple va implementa si un modul 3D care ne va afisa formele de relief si cladirile in format 3D direct in aplicatie intr-un mod similar cu cel oferit de Google pentru Android OS. Deocamdata acestea par sa fie singurele noutati care au putut fi publicate, insa principala problema va sta in utilitatea acestui nou sistem al Apple. Hartile folosite de companie nu vor veni de la Google ci de la propriul sistem si ramane de vazut cat de detaliate vor fi, mai ales pentru Romania. La WWDC 2012, care incepe pe 11 iunie, vom afla mai multe despre noul iOS 6 si despre aplicatia Maps.

15 COMENTARII

  1. @Bogdan U daca ar fi Offline hartile astea am avea nevoie de un iphone 5 cu 128GB ca sa mai avem loc vreo 16GB pentru aplicatii, poze, video, muzica…. nu este rau dar sigur ca nu va fi asa ca ti-ar manca o harta 3D de pe un cartier cam 3-4MB atunci sa nu mai vorbim despre un oras sau la o tara…