Iata o comparatie intre presupusele carcasele albe si negre ale iPhone 5 cu ecran de 4 inch

  Astazi v-am prezentat in doua articole – 1, 2 – posibila carcasa a terminalului iPhone 5 pe care Apple ar urma sa il lanseze in toamna acestui an. Aceasta carcasa ne demosntreaza ca Apple intentioneaza sa schimbe destul de mult design-ul noului dispozitiv, iar modificarile nu se vor regasi doar la culoare sau felul in care este construita carcasa. Pentru inceput obseervati ca intreaga carcasa este despartita la mijloc de o bucata de aliaj si probabil Apple a inclus-o pentru a se asigura ca dispozitivul este indeajuns de puternic, ori poate vorbim doar despre o schimbare ce are legatura cu design-ul.

  Lasand la o parte bucata metalica a carcasei, daca va uitati in locatia camerei observati ca intre ea si flash LED exista o gaura foarte mica si se speculeaza ca acolo ar urma sa fie implementat unul dintre microfoanele utilizate de iPhone pentru a inregistra clipuri video care au calitate audio mult mai buna. Trecand apoi la partea inferioara a carcasei observam implementarea unui conector USB mic, mutarea portului audio la baza si implementarea unor grilaje noi pentru difuzoar/microfon, o miscare inedita din partea celor din Cupertino.

  Trecand acum la partea din fata observati ca Apple ar fi mutat camera frontala a terminalului deasupra difozorului, o miscare destul de ciudata avand  in vedere faptul ca la iPhone 4 si iPhone 4S camera functiona foarte bine in pozitia aleasa de Apple. Deocamdata vorbim doar despre prototipuri care au fost testate de Apple si pe langa modificarile de mai sus, se pare ca Apple ar fi legat antenele dispozitivului de carcasa din spate pentru a imbunatati semnalul, schimbarea venind dupa ce Apple facute altele asemanatoare in iPhone 4 si iPhone 4S.

  Noua carcasa a iPhone 5 va aduce destul de multe modificari si cred ca Apple va avea destule de prezentat la conferinta din Octombrie.