iPhone 5 – prima imagine cu posibila carcasa a noului dispozitiv

  Saptamana trecuta am vazut panoul frontal al unor iPod Touch-uri care pareau sa aiba un ecran de 4.1 inch, ecran despre care am tot auzit ca va ajunge in iPhone 5. Ei bine, imaginea viitorului dispozitiv pare sa fie acum completata de o posibila carcasa a terminalului, carcasa care a ajuns la cei de la fixyouri direct din Asia. Privind carcasa observati ca ea este diferita de cea actuala, ea urmand sa fie construita dintr-o singura bucata folosind un aliaj din aluminiu.

  Intreaga carcasa pare a fi mai subtire, insa ea dezvaluie existenta unui port USB mai mic, dar si a unor locase pentru un nou difuzor/microfon ce urmeaza sa fie implementate in iPhone 5. Se pare ca Apple ar intentiona sa le ofere clientilor sai un iPhone care ar reproduce mult mai fidel suntele rulate de sistemul de operare, iar totul incepe cu modificarea carcasei si implementarea unui nou difuzor. Apple nu a pus prea mare accent pe acest aspect al iPhone-ului, insa iPhone 5 pare sa aduca multe schimbari. La final va spun ca iPhone 5 ar putea fi disponibil in mai multe culori si nu doar in versiune alba/neagra, dar e greu de crezut ca Apple va aplica la iPhone straetgia utilizata la iPod.

  Desigur ca tot ceea ce vedem ar putea fi doar componenta unui prototip, insa cum vi se pare design-ul total, daca el ar urma sa fie implementat in iPhone 5?