Un prototip al iPad se vinde cu peste 10.000$ pe eBay

  Aseara v-am spus ca un prototip al iPad cu doua porturi conectoare a fost pus in vanzare pe site-ul de licitatii eBay. Prototipul parea sa fie unul real, conceput de catre Apple, insa ramas in posesia unei persoane care probabil a lucrat pentru companie. Interesant la acest prototip era faptul ca el avea doua porturi USB conectoare, lucru nemaintalnit intr-o tableta iPad lansata de compania Apple. Licitatia a atras atentia multor persoane si se pare ca in final cineva a cumparat produsul platind nu mai putin de 10.200$.

  Desigur ca nu se stie cine a cumparat efectiv dispozitivul, el putand ajunge chiar in posesia celor de la Apple care probabil nu au fost chiar atat de fericiti sa afle ca un asemenea dispozitiv a ajuns pe un site public de licitatii online. Avand in vedere ca Apple nu a decis sa lanseze o asemenea tableta pe piata, e putin probabil ca planurile lor sa se schimbe in viitorul apropiat.

3 COMENTARII

  1. Mda, cu o mica mentiune ca nu merge touch screen-ul.
    E collector’s item – de aia are si valoare mare.

    Si inca o mentiune…la poza cu roata dintata, ecranul arata de zici ca s-a sters la fund cu el, mai mizerabil ca ala nu am vazut vreodata.

  2. si eu as dori sa stiu cum a ajuns in posesia lui…. poate ca acesta a fost prototipul pe care au testat ca unde sa puna conector-ul ( cel putin asa se pare ) si de la acesta au ajuns la concluzia sa puna in jos la toate iPad-urile… dar vreau sa stiu si eu cum putem intra in posesia unui prototip de iPAd/iPhone fara sa il cumparam la pretul afisat de pe eBay…