Alege oferta potrivita – o noua aplicatie web Orange care te ajuta sa calculezi traficul de internet mobil pe care il faci lunar

 

Astazi operatorul de telefonie mobila Orange Romania a anuntat lansarea a doua noi aplicatii web special facute pentru utilizatorii de internet pe mobil. Prima aplicatie se numeste Alege oferta potrivita, iar cu ajutorul ei va puteti calcula pretul pe care ar urma sa il platiti pentru o optiune de internet care sa acopere nevoile voastre zilnice. Aplicatia va permite sa specificati cate ore petreceti zilnic discutand pe messenger, folosind aplicatii pentru terminale mobile, streaming video, etc, iar in functie de perioadele de timp alese de voi vi se calculeaza un anumit trafic si o optiune de internet potrivita. Folosind aceasta aplicatie puteti calcula traficul de internet consumat pe diverse terminale mobile sau calculatoare, deci aveti la indemana un tool foarte util care va ajuta sa faceti o alegere corecta.

Aplicaţia  Alege oferta potrivită ajută clienţii Orange în alegerea planului tarifar care se potriveşte cel mai bine nevoilor de folosire a serviciului de internet mobil.

Clientul poate selecta tipul de dispozitiv de pe care intentionează să se conecteze la internet (telefon, smartphone, laptop sau tabletă), serviciile pe care doreşte să le utilizeze şi durata sau frecvenţa folosirii, iar aplicaţia îi recomandă cel mai potrivit abonament sau opţiune de internet mobil.

Cea de-a doua aplicatie web conceputa de catre Orange este mult mai simpla si ea va permite doar sa verificati tipul conexiunii de internet pe care o utilizati, aplicatia fiind utila pentru orice utilizatori de internet, nu doar pentru abonatii companiei. Testeaza viteza va permite sa partajati rezultatele obtinute in teste, iar cu ajutorul ei puteti compara foarte simplu si usor diversele conexiunid de internet pe care le utilizati. Dintre cele doua, eu consider ca Alege oferta este extrem de utila, deoarece ofera un mod simplu si extrem de util de a va alege o optiune de internet potrivita pentru terminalul vostru.

8 COMENTARII

  1. Trist este ca Orange nu te lasa sa adaugi unui abonament Pantera 29 pentru iphone o extraoptiune de net, RUN, FLY etc. La Pantera 29 ai 1 GB pe care eu il pap rapid iar apoi e nelimitat la 128 kbs drept care navigatul pe net devine extrem de restrictiv. Ar fi ideal sa te lase sa alegi intre nelimitat la viteza mica si atasarea unei extraoptiuni daca vrei sa ai viteza normala in 3 G(care prin Bucuresti e cam 5,5 MBs).

  2. @Anto , teapa asta o regăsesc si eu la orange , unde pr cei 700 de mbps lunari platesc cca 10 euro. Pentru optiunea diginet gratuită activata pe mobil am 5 giga disponibili , după care sunt limitat la 128kbps . Avantajul orange e la acoperire, insa de internet parca ai nevoie in oraș, nu pe tarla la prasit …

  3. @Liviu: De internet ai nevoie cam peste tot,… si parerea mea este ca mai repede in locuri mai izolate a nevoie de 3G, decat in oras, unde gasesti mai repede un PC legat pe cablu la net, sau WiFi… Iar daca pe 700mbps platesti cca 10 euro… :))), inseamna ca-ti permiti si/sau nu ai pe ce da atatia bani; cum ai zis si mai sus, diginet pe mobil este gratuita si ai 5GB, iar daca mai ai si stickul USB Net mobil, tot de la ei (simul de acolo il poti folosi la fel in tel/tableta), mai ai si de acolo inca 5GB… Fa si tu un calcul 🙂 .Sanatate si…spor la bani ! 🙂

  4. Ce tare…daca ai iphone sau ipad, nu poti masura viteza deoarece se foloseste de flash acea pagina…deci nu se afiseaza nimic.