UPDATE: Un presupus document intern al Apple denota anuntarea unor modificari pentru 14 modele de Mac-uri

  WWDC-ul se apropie cu pasi repezi si pe internet apar tot mai multe informatii care se presupune ca ne prezinta planurile companiei Apple. In imaginea de mai sus avem un presupus document intern al companiei Apple care ne demonstreaza ca 27 de produse noi ar urma sa fie lansate/actualizat ela WWDC 2012, insa 13 dintre ele sunt accesorii si 14 modele de Mac-uri. Desigur ca Apple nu va lansa 14 Mac-uri noi, insa ar putea actualiza o buna parte din linia de Mac-uri disponibile in momentul acesta pe piata.

  Analizand numerele de cod ale documentului aflam ca Time Capsule(cod K31) ar urma sa fie actualizata, Apple putand include noi HDD-uri mai rapide sau de capacitate mai mare. Numele de cod D2 ar putea avea legatura cu noile modele ale MacBook Pro cu ecran de 15 inch despre care am discutat deja astazi. Codurile J31/J31 au fost in trecut “legate” de iMac-uri, deci s-ar putea sa vorbim despre actualizarea all-in-one-ului lansat in urma cu cativa ani de Apple. Mergand mai departe putem lega codurile J11/J13 de MacBook Air-ul care ar putea fi actualizat doar pe partea hardware si aici se opresc noutatile interesante.

  Restul codurilor sunt pentru accesorii despre care nu se stiu chiar atat de multe, dar vom afla totul lunea viitoare.

UPDATE: Lista celor de la 9to5mac leaga numerele de cod de produse ale Apple, insa este vorba despre simple presupuneri, ei nestiind sigur daca acea legatura este intr-adevar reala.