AndroidBook – o clona MacBook Air care ruleaza Android OS(Video)

[youtube]http://youtu.be/WN_E4okP2EA[/youtube]

  Chinezii se pricep la clonarea oricaror produse ale Apple si astazi am pentru voi un dispozitiv numit AndroidBook, care in esenta este o clona a MacBook Air ce ruleaza Android OS sau Windows 8. In clipul video de mai sus aveti prezentate doua modele ale AndroidBook: unul care are ecran de 13.3 inch, ruleaza Android 4.0 pe un procesor ARM Cortex A10 de 1.2 GHz, are conectivitate 3G, si flash storage de 16/32/64 GB; si celalat cu un ecran de 13.3 inch, cu Windows 8 instalat, cu un procesor Intel Cedar Trail CPU N2600/N2800, 2 GB RAM, flash storage de 16 – 128 GB si cam atat.

  Desi din punct de vedere hardware dispozitivele nu uimesc, pretul este cel care atrage deoarece primul model ar urma sa fie disponibil pentru 200$, in timp ce al doilea ar urma sa ajunga pe piata pentru 250$. Desigur ca vorbim despre niste ultrabook-uri de la care nu trebuie sa va asteptati la prea multe, insa macar va puteti lauda ca aveti un “MacBook Air” in geanta, dar aveti grija sa nu il deschideti cand va aflati in public.

7 COMENTARII

  1. Neeeaaahh.. Asta suna a proost gust. Ca ,,tanti” alea de umbla k louis vuitton in metrou si au ceas q&q . Nici daca ar fi originala geanta nu ar crede o nimeni. Subscriu.. W t fck