FacebookThis integreaza Facebook-ul in aplicatia Camera din iOS(Video)

[youtube]http://youtu.be/FFT2C4BRrDM[/youtube]

  S-a vorbit destul de mult in saptamanile trecute despre posibila integrare a Facebook-ului in iOS 6, asa ca acum apar alte tweak-uri care aduc aceasta functionalitate. FaceBookThis este un tweak publicat in cursul serii trecute in Cydia, iar el integreaza in aplicatia Camera optiunea de a partaja pe Facebook imaginile preferate. Daca va uitati la clipul video de mai sus observati ca sistemul functioneaza intr-un mod asemanator cu cel conceput pentru Twitter, insa din pacate nu exista si optiunea de a partaja link-uri.

Integrate Facebook with Photos app, so you can post photo to facebook directly from Photos app.

To Use:

1) Facebook option is now available on Photos app, just choose image, press arrow button (bottom left), and choose Facebook. Leave message for this photo, then OK.

2) For (only) first time using, you will be asked for authorize Sara facebook app by Facebook.

  FacebookThis nu este primul tweak de acest gen lansat pentru iDevice-uri, el functioneaza numai pe iOS 5 si este disponibil gratuit in Cydia.

13 COMENTARII

  1. Am sa fac un review si am sa ti-l trimet sa-l postezi. Momental sunt la munca(lucrez la AppStore Italia- Orio Center bergamo)

  2. Foloseste programul ProCamera cu care poti posta foto pe toate retelele sociale. Face si poze super mult mai bine decat aplicatia Foto a OS-ului

  3. Aveti grija cu programe de gen din cydia… Sunt prea riscante pentru ceea ce ofera, mai bine intru in facebook si uploadez linistit decat sa-mi fure datele