Camera+ vinde 8 milioane de copii in doar doi ani de zile

  Camera+ este una dintre cele mai populare aplicatii pentru inregistrarea si editarea pozelor, iar acest fapt este dovedit de numarul mare de descarcari pe care titlul le are. In doar doi ani de la lansare, Camera+ a fost cumparata de nu mai putin de 8 milioane de ori de catre utilizatori, o cifra enorma pentru o aplicatie de acest gen. Popularitatea aplicatiei a atras desigur atentia multor companii, asa ca Adobe, Zynga, Google si Twitter au incercat sa achizitioneze compania sa dezvoltatoare, insa acest lucru nu s-a intamplat, in principal datorita detinatorului ei care nu a fost de acord cu conditiile impuse.

It was two years ago today that we launched Camera+ 1.0. Coincidentally, we’ve sold our 8 millionth copy of Camera+ as of today. The past two years have been been a pretty wild ride with plenty of ups and downs, both internally and externally. Through thick and thin, we’ve managed to grow the development team to 17 people now and we have several “sub-teams” focusing on particular areas of the app.

  Desi a fost copiata, unele functii i-au fost interezise de Apple si cateva luni a fost retrasa din App Store, Camera+ a avut parte de un succes enorm si a generat milioane de dolari pentru dezvoltatorii sai. Din punctul meu de vedere Camera+ este una dintre cele mai bune aplicatii de acest gen din App Store si v-o recomand sa o achizitionati. Dezvoltatorii spun ca in viitorul apropiat vor lansa un update pentru ea, deci ne asteapta alte lucruri interesante.

Pretul initial:
Numele:
Camera+

0.79

s





Developer: tap tap tap LLC
Categoria: Photo & Video


Descriere: ON SALE FOR A VERY LIMITED TIME.
BUY NOW BEFORE THE PRICE GOES UP!

Over 8 million sold!

The Clarity filter is iPhone photographys secret sauceit adds pro-camera crispness to almost any shot.
Kevin S…


Dimensiunea aplicatiei este: 20.9 Mb