Iata un concept al iOS 6 pe care eu as vrea sa il vad transformat in realitate(Video)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dMi6Si4nN4k[/youtube]

  La WWDC 2012 Apple ar putea prezenta noul iOS 6 care ar urma sa fie lansat oficial in toamna acestui an. Pana atunci ne “clatim” ochii cu un nou concept al unui iOS pe care nu il vom vedea vreodata disponibil de la Apple, dar pe care il putem obtine intr-o anumita masura cu ajutorul unor tweak-uri disponibile in Cydia. Privind conceptul pot spune doar ca mi-as dori sa vad o asemenea inovatie din partea celor de la Apple, insa daca ei nu vor reusi, atunci sper ca dezvoltatorii de tweak-uri sa produca ceva asemanator pentru utilizatori.

  Dintre toate noutatile prezentate acolo, pentru mine sistemul de afisare a notificarilor este cea mai interesanta functie.

22 COMENTARII

  1. Este foarte interesant si mai facil pentru noi cei care il folosim. Nu cred ca o sa se puna in practica asa ceva, curand!

  2. Frumos, de bun gust si total realizabil. Ca o paralela, nu am inteles niciodata de ce majoritatea posesorilor de iPhone, modifica interfata telefonului prin tot felul de teme oribile, luate de pe diverse forum-uri. Nimic nu este mai frumos decat un iPhone care arata ca in reclamele oficiale.

  3. aha…sa vina si q iomplementarea dak tot sunt smecheri 😀
    pe principiul: filme…pardon, concepte sunt usor d facut..

  4. Unele persoane nu sunt de acord cu Jailbreak-ul dar le place cand li se arata un concept format din tweak-uri din Cydia.(nu intelegem de ce vrea lumea sa modifice un iPhone!!!!!!!!!!)…hahaha

  5. Fratilor pana la concepte peste concepte si functii avansate eu unul personal sper sa vad in viitorul ios aduse imbunatatiri banale si de bun gust ,simple si extrem de eficiente precum (imi vin doar cateva in cap acum ) :
    -sent/read report in mesaje (ceva ce au cele mai primitive telefoane si softuri din lume )
    -posibilitatea de a modifica un numar din ecranul de apelare .adica in caz ca in scrierea numarului ai gresit o cifra(pe la mijloc) sa nu trebuiasca sa stergi tot numarul si sa scrii din nou sau sa dai copy paste sa il duci in notes il modifici si apoi iar copy paste in ecranul cu keypad !!!mi se pare de-a dreaptul jenant un smarphone sa te puna sa faci asa ceva .e jenanant si la un telefon de un euro sa te puna la asa ceva dar la un telefon de 1000 !!!!
    -ar fi ideal si in aplicatia iphone pt mesaje sa includa 4 taste de directie (stanga dr,sus jos) f utile uneori si ar veni manusa in combinatie cu lupa care o plimbi pe ecran si care uneori mai scapa una doua litere !adica asa ceva din pdv meu personal ar fi ideala .

    Multi imi veti sari in cap daca zic ca mie mi-ar placea sa vad in ios si defapt in orice alt model de soft mobil (desi la apple ma indoiesc ca va deveni realitate vreodata ) posibilitatea de a schimba tastatura intr-una clasica alphanumerica (cum am intalnit spre ex la un vechi nokia 5800 deci pe symbian ) lucru catre te ajuta in unele situatii cand vrei sa scrii un rasp scurt .La volan toti poate uneori vrem sa scriem 2-3 litere ,un ok ceva ,desi nu e recomandat si e riscant toti o facem !!Pe o tastatura qwerty ,nu mai zic ca pe un ecrand 3.5 e imposibil uneori sa scrii si ok .Daca mergi sau daca conduci sau daca intrbuintezi doar o mana ,e cosmar !!!
    Deja nu mai zic de lucruri precum transfer prin bluetooth de date ,compatibilitate cu accesorii prin bt sau un alt mod de a seta ringtones pt iphone .Acestea din urma mai mult ca sigur nu voi aparea pe iphone .Unele de mai sus in special prin jailbreak poate sunt posiibile ,dar de ce vor oare cei de la apple sa fie mandri si caposi si nu includ niste banalitati de bun simt in sistemul lor de operare ?????

  6. Asa ceva se gaseste de ceva vreme pe Meego de pe Nokia N9. Cum ar fi sa fie si astia de la Apple dati in judecata pentru insusirea unui concept deja existent la alt producator

  7. Mircea V vrei tu sa fii ironic dar n-are rost :)) !
    Prin jb pot sa ii atasez o tastatuda bluetooth si sa o iau peste tot cu mine nu ?
    Sau cumpar husa aceea de 20 de cm grosime cu tastatura !
    Sau daca nu ma insel era intr-un timp pe piata in USA si o chestie itwinge parca ,mai smekera decat ce mi-ai aratat tu
    Eu nu vorbeam de “improvizatii ” cu tastaturi fizice ,ci de ios si de imbunatatiri din soft ,asta era si topicul acestui articol ,concepte in ios bla bla …

  8. @catalin: Ai inteles cu totul gresit, eu pur si simplu ti-am oferit o idee. Nu a fost nicio ironie in ceea ce ti-am zis 🙂