Ce astepti de la iOS 6?

Pastrand tonul realist al articolului de dimineata, va intreb ce anume asteptati voi sa vedeti in noul iOS 6 pe care compania Apple urmeaza il prezinte peste doar cateva zeci de ore. Eu ma astept la niste schimbari subtile ale designului aplicatiei Settings si a design-ului aplicatiilor native, ma astept la implementarea posibilitatii de a sincroniza tab-uri ale Safari prin iCloud, ma astept sa vad niste modificari in aplicatia Maps, ma astept la niste modificari ale modului in care functioneaza Notifications Center-ul, ma astept sa vad noi functii de editare a pozelor prin aplicatia Camera si la final ma astept sa vad o extindere a functionalitatii AirPlay.

Voi ce anume asteptati sa vedeti in iOS 6?

37 COMENTARII

  1. Da, niste toggle-uri pentru wifi, 3g, etc ar fi bine. In rest ma astept sa mai vad ceva diferit, nu doar imbunatatit. Ceva mai fresh.

  2. sa ruleze la fel pe toate idevice-urile,fara a fi influentata de procesor,sa aiba aceeas cursivitate ca si pana acum chiar o idee mai buna(dar asta e influentata in general de jb)plus ce ai spus si tu mai sus…

  3. eu m’as astepta la ceva revolutionar :)) ceva aja misto. ar fi frumos sa ne surprinda cu multe chestii utile. se pricep ei:p

  4. Ce astept eu de la ios 6? Da , as vrea niste toggle-uri in notification center ar fi nemaipomenit , un task killer sau ceva de genul, ceva mai multe efecte la camera cum ai spus zaone, sa pot salva fisierele din mail, sau safari .replay la sms sau mail.uri direct din lockscreen,fotografii la contacte cam astea si as renunta definitiv la jailbreak.

  5. Nimic … cand o sa apara vom vedea ce aduce nou , pana atunci incetati cu dorintele si chestiile astea , care de la apple s-ar uita la ce ne dorim noi de la noul ios 6 ? ?:-j

  6. Eu astept: o interfata noua a tuturor aplicatii lor, posibilitatea de a adauga widgeturi in nc sau in home screen, ceva functii noi la nc, integrarea facebook, functii noila poze, air play de pe idevice pe pc sau mac, functia do not disturbe, in aplicatia music sa se vada albumele si artisti ca si pe mac si ipad si noi wallpaper-uri si aplicatia movies ca si cea de pe ipad….cam atat:)

  7. Fac ei atata tam tam si vin cu 3-4 functii noi, mai bine nu mai pun banerul si gata, poate avem noroc si il modifica si ei mai bine.

  8. Semnal mai bun, interfata schimbata la tot si modificarea majora a Notification Center.
    Nu m-ar deranja Siri in lb. romana si sa functioneze si fara net pt. comenzi vocale.

  9. O chestie buna ar mai fi sa adauge un fade id atunci cand reporneste muzica dupa o conversatie (apel voce/ sms etc..) pentru ca atunci cand ai casti si sonorul la maxim este foarte nasol sa porneasca direct la volum maxim

  10. In plus de ce ai subliniat in articol si ceilalti in comentarii cred ca cel mai important e sa RULEZE CEL PUTIN LA FEL DE BINE ca pana acum SAU SI MAI BINE !! Si sa introduca de serie atatea lucruri care altii le au de ani de zile! Asta cred eu ca trebuie sa mentina nivelul si sa alienieze unele lucruri !!