iOS 6 va fi untethered jailbroken de i0n1c, tu nu vei avea acces la solutia de jailbreak

  iOS 6 nu a aparut nici macar in versiune beta, insa i0n1c deja sustine ca ii poate face untethered jailbreak si ca in minim o saptamana o sa vedem o prima dovada a acestui lucru. Avand in vedere ca iOS 6 nu a fost publicat, probabil va intrebati cum anume ar putea i0n1c sa poata face jailbreak fara probleme. Ei bine i0n1c detine un exploit privat pentru iOS 5.1.1, exploit despre care Apple nu stie si pe care el il poate utiliza pentru a face oricand jailbreak iOS-ului deoarece nimeni altcineva nu stie ce vulnerabilitate a sistemului de operare este exploatata in baza sa.

  Desigur ca i0n1c nu va face o solutie de jailbreak in baza acestui exploit, deci nu va puteti astepta la asa ceva din partea sa, insa ceea ce are el le ofera baietilor de la Chronic Dev Team o motivatie in plus sa lanseze o solutie publica de jailbreak. La evenimentul de lansare al Absinthe 2.0, cei de la Pod2G a afirmat ca detin exploit-uri care vor permite dezvoltarea unei solutii de jailbreak pentru iOS 6, acum ramane de vazut daca afirmatiile lor se vor dovedi a fi adevarate sau nu.

  O solutie publica de jailbreak pentru iOS 6 va fi disponibila abia in toamna, dupa ce aceasta versiune a sistemului de operare va fi lansata oficial de catre Apple.