iOS 6 hands-on video plus cele 26 de schimbari disponibile in el(Video)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=C7YpXPCYBQ0[/youtube]

  iOS 6 beta 1 a fost lansat aseara de catre compania Apple si el contine foarte multe modificari care cu siguranta va vor complica viata de indata ce aveti ocazia sa il instalati. Chiar si asa, in clipurile video din acest articol aveti prezentat noul sistem de operare plus cele 26 de modificari pe care el vi le pune la dispozitie. Am discutat deja despre modificarile din aplicatia Settings si despre cele din App Store, insa aici aveti prezentat totul intr-un singur loc, dar voi relua sectiunile importante.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=e8tjDKHLdr8[/youtube]

18 COMENTARII

  1. Cred ca ios 6 are un prieten bun in persoana d-lui Jay Freeman (saurik) caci multi vor ramane pe ios 5.1.1 cu a lor Jailbreak si Cydia. Macar daca ar fi implementat mult mai multe addons-(uri).
    Ceva despre baterie?
    Consum mai mic de energie?
    Ceva despre imbunatatirea calitatii fotografiilor?
    Putem testa o aplicatie si apoi sa o cumparam ?
    S-a marit spatiul de stocare pe Icloud?
    Asta mi-as fi dorit sa gasesc la ios 6.

  2. Eu unu sunt foarte multumit de ios6 beta1. Pe 4s se misca impecabil, camera focalizeaza aproape instant, detectia fetelor este mult mai rapida ca la 5.1, meniul settings rearanjat pe gustul meu, facilitati in settings de care aveam nevoie, safari mai rapid, moduri de share mai interesante, fata de 5.1.1 bateria tine mult mai bine pe 4s si cel mai important pt mine merge hotspot wireless fara probleme….deci pentru beta1 foarte multumit, cu exceptia keypad-ului

  3. Popescu Ciprian, de unde poti stii tu ca bateria tine, citez ” mult mai bine” cand cel mai devreme, aseara l-ai pus ?

  4. Popescule tu te auzi ce spui?Inseamna ca dacă ne luam după tine Apple in iOS 6 a îmbunătățit consumul de energie extraordinar de mult si anume de cel puțin 3 ori tine bateria mai mult pe iOS 6 fata de iOS 5.1.1,prietene așa ceva?mai abereaza omul,dar….

  5. @alex , doar cei care au developerID pot descarca din iTunes varianta beta pentru iOS 6 !

    @Zaone , ai putea sa postezi niste poze si din iTunes ? vad ca si pe acolo au schimbat culorile etc.etc.etc. 😀 !!!

    Iar una peste alta , spune-ne daca merita sa renuntam la iOS 5 ( bine inteleg ca mai avem ceva luni pana la lansare , dar ca idee asa … )