Sistemul de navigatie turn-by-turn al aplicatiei Maps din iOS 6 va functiona numai pe iPhone 4S, iPad 2 si iPad 3

 

  Ati asteptat cu nerabdare sistemul de navigatie turn-by-turn al companiei Apple? Daca da atunci am niste vesti proaste pentru cei care nu detin iPhone 4S, iPad 2 si iPad 3. Conform site-ului Apple, acest sistem de navigatie va fi disponibil numai pentru acele 3 dispozitive si pentru viitoarele care vor fi lansate anul acesta si anul viitor. Niciun alt iDevice lansat inainte de iPad 2 nu va fi compatibil cu acest sistem si nu cred ca Apple va schimba ceva pentru ca in toamna va fi lansat iPhone 5 si compania va trebui sa vanda multe dispozitive.

Some features may not be available in all countries or all areas. Flyover and turn-by-turn navigation will be available only on iPhone 4S and iPad 2 or later. Cellular data charges may apply.

  Aseara v-am spus ca nici sistemul FlyOver, functia de afisare 3D a hartilor, nu va functiona decat pe cele 3 dispozitive, deci daca nu aveti unul dintre ele nu veti putea beneficia de toate noutatile aplicatiei Maps. Exista posibilitatea ca prin jailbreak sa obtinem acces la acele functii, insa deocamdata nu se stie nimic sigur. Daca doriti sa aflati cum se descurca aplicatia Maps din iOS 6 in fata Google Maps, atunci va recomand sa cititi acest articol.