3DEnabler activeaza functia FlyOver si turn-by-turn pe iPhone 3GS/4, iata cum il poti instala pe iOS 6

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=XArIjKcSMZg[/youtube]

  V-am spus astazi ca un rus a reusit sa dezvolte un tweak care activeaza functiile Flyover si turn-by-turn navigation pe terminalul iPhone 4 cu iOS 6 instalat. Aceste functii va permit sa folositi modulul 3D si functia de ghidare vocala a aplicatiei Maps din iOS 6 desi Apple sustine ca aceste componente nu pot rula pe iPhone 4. Desigur ca Apple a mai fost contrazisa in trecut in cazuri asemanatoare, iar acum cu ajutorul 3DEnabler puteti face acelasi lucru si puteti activa ambele functii pe dispozitivele voastre.

  Pentru a face acest lucru trebuie totusi sa renuntati la functionalitatea iOS-ului deoarece actuala solutie de jailbreak strica anumite aplicatii native ale iOS 6, deci trebuie sa va ganditi bine daca doriti sa instalati acest tweak. Daca decizia a fost luata si sunteti gata de instalare, atunci pasii de mai jos va vor ajuta sa faceti tot ceea este nevoie.

1. Descarcati tweak-ul de aici. Descarcati cea mai recenta versiune a mosub de aici.

2. Faceti jailbreak pe iOS 6 terminalului vostru iPhone 4 folosind acest tutorial.

3. Folositi ifunbox, sau alt utilitar, pentru a copia ambele fisiere deb intr-un folder catre care puteti naviga folosind linii de comanda.

4. Folosind WinSCP, sau alt utilitar, conectati-va prin SSH la iDevice-ul vostru si introduceti parola alpine pentru a avea acces de administrator.

5. Dupa ce v-ati logat ca administrator navigati catre folderul in care ati copiat fisierele .deb si rulati comanda dpkg -i numefisier.deb. Instalati intai mosubsi resetati dispozitivul, apoi repetati procedura pentru a instala tweak-ul 3Denabler.

Dupa instalare resetati dispozitivul, repornitil folosind optiunea Just boot a redsn0w si cand veti deschide aplicatia Maps a iOS 6 ar trebui sa aveti modulul 3D activ impreuna cu functia turn-by-turn navigation.

UPDATE: Se pare ca tweak-ul va functiona si pe iPhone 3GS.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=G4OEPKeZH8Y[/youtube]