Prezentarea iPad vs prezentarea Microsoft Surface(Video)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=aSj8GUZDuac[/youtube]

  Apple are un mod unic de a face prezentarile si de a interactiona cu publicul in timpul lor, iar aceeasi atmosfera nu am regasit-o deocamdata in conferintele vreunei alte companii. In clipul video de mai sus aveti o comparatie facuta intre conferintele de prezentare ale iPad si Microsoft Surface, voi decideti care este mai buna.

22 COMENTARII

  1. :)))))) Se pare ca a mai aparut un fan Apple inafara de Samsux… nu am vazut prezentarea tabletei Microsoft dar daca faza cu browser`ul este adevarata in secunda urmatoare inchideam productia si imi ceream scuze public. Trist sa vezi ca pana si prezentarile sunt copiate de la Apple si nimeni nu este in stare sa vina cu ceva original.

  2. E la moda cuvantul : plagiat 🙂

    Steve balmer nu stiu ce cauta totusi pe scena : nu aduce nimic pozitiv , mai mult face un deserviciu unei prezentari serioase cu vocea lui de Donald duck . Sincer prezentarile unor produse capitale se fac mult mai cu atentie la detalii .

    Iar cand ala a schimbat tableta Surface pentru ca nu se deschidea browserul …..

    Bine totusi ca nu a luat vreun blue-screen in direct .

  3. Ceva mai penibil nu mi-a fost dat sa vad! Asemanator a pațit bill gates cand invitat la jay leno show isi ia un blue screen in direct cand vrea sa arate nu stiu ce legat de Windows , dar acum au zbârcit-o rau de tot( ca si cum nu ar fi fost de ajuns ca au încercat sa copieze si ce spunea SJ, nu numai felul cum o făcea)

  4. Da Jobs avea un talent extraordinar de a trece peste astfel de momente jenante pe scena pt ca au fost cateva si la apple dar dupa show era negru de suparare si se lasa cu concedieri 🙂

  5. nu pot sa cred ca luati in sema si asa simplitudini,
    ca si cum milioanele de oameni care isi cumpara device-urile privesc prezentarile lor.

  6. Ma uitam la filmuletul de lansare a celor de la Microsoft si am ramas surprins. Prezentare destul de plictisitoare pentru un produs nou lansat. Cu marketingul stau destul de slab si nu cred ca vor reusi sa vanda si sa convinga lumea cu acest produs nou lansat. cel putin nu vor atinge pragul unitatilor vandute de apple.

  7. frate penala faza :)))))) ….si nui mai aud pe astia cu microsoft a scos prima tableta ….microsoft a furat ideea tot de la apple de la apple newton cautal pe google daca nu ma crezi ..si nici macar nu imi pasa ca microsoft sau aple a scos prima tableta pentru ca tot ipadul o sa castige si degeaba imi spuneti ca s3 e mai bun decat ip4s pentru ca este mai bun doar cu putin si tinand cont de faptul ca ip e scos acm 10 luni….. sau faza cu androidul ca are widgeturi si nu stiu ce sa vad cand droidul o sa se miste la fel de bine ca ios si atunci cand o sa aiba 250000 d app atunci sa imi spui ca drodul e mai bun decat ios

  8. pai normal ca prezentarile apple sunt mai diferite , pt ca ei prezinta orice lucru ca fiid revolutionar … aici a fost o simpla prezentare nu aveau cum sa zica ca au inventat ceva sau au venit cu un produs nemaiintalnit ……. cat despre faza cu browserul , e pt ca microsoft prezinta produsele inca din faze initiale pre-beta , beta ,RC pe cand apple nu prezinta niciodata ceva de gen , sau daca o face ca in cazul ios 6 de ex nu prezinta decat ce trebuie ca sa iasa bine desi cu totii stiti ca in realitate ios 6 beta nu functioneaza asa perfect

  9. Mda ,tableta era blocata in prezentarea Microsoft. Daca vor sa invete ceva ppb ca cineva de la Microsoft ar trebui dat afara asa cum se intampla la Apple daca lucrurile ies prost.
    Zaone sa achiyitionam wpdevice.ro? , in 2 ani nu mai discutam de Android deloc

  10. @djcata,ai dreptate in felul tau,dar totusi pentru o firma ca MS parca vroiam sa vad altceva. Mai ales sa nu-l vad pe cheliosul din familia Adams(Ballmer). Nu ca Steve ar fi vreo frumusete,dar are o atitudine mai buna,mai calda pe scena. Prezentarile lui sunt ca niste povesti pe care nu te saturi sa le asculti.

  11. Mah oare n-are nimeni curaj sa-i spuna lui Balmer ala: Lasa-ne frate ca esti praf! Fara carisma, urat ca dracu, voce de rahat si bomboana de pe coliva device-ul care s-a blocat. 🙂 Prezentare clasica Microsoft. Pacat de produs, ca chiar arata bine pe hartie.

  12. @AlexMihail si tu ai dreptate …. ideea e ca ce au prezentat ei e un prototip …. cat despre Balmer sincer nici mi e nu imi place …. mai bine prezinta ceilalti ….. de la microsoft cel mai mult imi place cum prezinta Scott Hanselman sau Scott Gu , dar din pacate ei sunt la software …..si apropo MessagePad ala e un PDA nu o tableta