redsn0w 0.9.13 dev 2 rezolva problemele cu SSH-ul si rularea aplicatiilor pe iOS 6

  Saptamana trecuta Dev Team a lansat o noua versiune a redsn0w care a fost special conceputa pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru iOS care sunt interesati sa faca jailbreak noului iOS 6. Din pacate redsn0w-ul nu permite si instalarea aplicatiei Cydia, insa cu putina dedicare oricine poate rezolva extrem de rapid problema si poate instala tot ce il intereseaza. Avand in vedere ca nu toate versiunile beta ale redsn0w functioneaza fara probleme, nici redsn0w 0.9.13 dev 1 nu este lipsit de asemenea probleme, iar recent Dev Team a decis sa il actualizeze. Noua versiune a programului rezolva problemele cu utilizarea SSH-ului si cu rularea unor aplicatii din iOS, dar este in continuare lipsit de abilitatea de a instala Cydia.

Update #1: The “dev2” version should fix the various SSH problems and crashes with apps that some have been seeing.

  Tutorial de jailbreak pentru iOS 6 gasiti aici, tutorial pentru instalarea Cydia gasiti aici, iar de aici puteti descarca redsn0w 0.9.13 dev 2.

5 COMENTARII

  1. @zaone daca fac jailbreak pe ios 6 aplicatiile native vor mai functiona? Sau altfel pusa intrebarea, ce aplicatii nu vor mai functiona daca fac jailbreak pe ios 6?

  2. @zaone Multumesc. Oricum am observat ca unele aplicatii (din appstore) nu functioneaza pe ios 6 (chiar si fara jailbreak)…..e normal….