Apple impune o interdictie de vanzare a Samsung Galaxy Tab 10.1 in SUA

  Zilele trecute v-am spus ca Apple a castigat intr-o instanta americana dreptul de a impune o interdictie de vanzare a Samsung Galaxy Tab 10.1 in SUA si ca 2.6 milioane de dolari trebuie depusi ca si cautiune pentru blocarea efectiva a vanzarilor. Ei bine Apple a depus deja aceasta suma si interdictia de vanzare a intrat in vigoare in SUA, cei de la Samsung fiind obligati sa scoata din vanzare tableta Galaxy Tab 10.1 pentru a nu incalca decizia instantei. Practic acum Samsung nu mai poate vinde o tableta veche, care oricum nu se vindea, deci victoria celor de la Apple este doar “de moral”.

Apple didn’t hesitate to post its $2.6 million bond to protect Samsung againt the possibility of a successful appeal, in which case the preliminary injunction would be found to have been improperly granted… the injunction has taken effect and Samsung must abide by it. Otherwise Apple could ask the court to sanction Samsung for contempt.

  Samsung a atacat deja decizia de interzicere a vanzarii Galaxy Tab 10.1, insa pana la o decizie data pentru aceasta cale de atac, interdictia de vanzare ramane in vigoare. Aceasta este prima oara cand Apple impune o asemenea interdictie in SUA impotriva celor de la Samsung, insa alte actiuni similare au fost luate impotriva celor de la HTC.