ChromeMe si ChromeURL potenteaza functionalitatea Google Chrome pentru iOS

  Browserul Google Chrome pentru iOS a devenit atat de popular incat dezvoltatorii de tweak-uri pentru Cydia nu se mai satura sa lanseze pachete interesante pentru el. Dupa Open in Chrome am astazi pentru voi un alt tweak interesant care va permite sa alegeti care dintre paginile deschise in Safari le puteti deschide si in Chrome. Practic tweak-ul ChromeMe adauga in meniul de optiuni al Safari o optiune care va permite sa deschideti orice pagini in Google Chrome si totul functioneaza asa cum v-am aratat in acest articol. ChromeMe este disponibil gratuit in Cydia.

  ChromeURL este cel de-al doilea tweak despre care vorbesc acum si el va da posibilitatea de a dauga alte TLD-uri pentru tastatura din Google Chrome. TLD sau Top Level Domain reprezinta terminatia unui domeniu: .com, .net, .org. Nativ browserul celor de la Google are doar .com, insa acest tweak adauga TLD-urile importante pentru website-urile internationale, asa ca nu va trebui sa le tastati manual de fiecare data. Tweak-ul este disponibil gratuit in Cydia.

9 COMENTARII

  1. Instalezi sopcast lite si apoi adaugi la favorite manual adrese sopcast pentru posturi românești pe care le vei găsi pe Google cu un search