Samsung face apel impotriva deciziei de acordare a unui ordin de interzicere temporara a vanzarilor Samsung Galaxy Nexus

  Saptamana trecuta v-am spus ca in baza unui brevet de inventie pentru Siri, Apple are posibilitatea de a impune o interdictie temporara privind vanzarile terminalului Samsung Galaxy Nexus in SUA, insa numai daca depune o cautiune de 96 de milioane de dolari la o instanta din aceesai tara. Cei de la Samsung nu au asteptat prea mult si au introdus un apel impotriva deciziei invocand diverse motive in baza carora dreptul de a impune ordinul de interdictie a vanzarilor ar trebui suspendat pe toata durata judecarii apelului, sau pana in momentul in care o instanta federala va lua o decizie in acest caz.

As expected, Samsung’s lawyers worked hard to define their appellate strategy concerning the Galaxy Nexus injunction that was ordered on Friday afternoon Pacific Time. They just gave notice of their appeal to the Court of Appeals for the Federal Circuit and, like in the Galaxy Tab 10.1 case, filed a motion to stay the injunction for the entire duration of the appeal or at least until the Federal Circuit decides on a possible stay. NOTICE IS HEREBY GIVEN that Defendants Samsung Electronics Co. Ltd., Samsung Electronics America, Inc., and Samsung Telecommunications America, LLC appeal to the United States Court of Appeals for the Federal Circuit from the June 29, 2012 Order Granting Motion for Preliminary Injunction entered in the above-captioned action, and each and every part thereof.

  Desi Samsung are, din punctul sau de vedere, toate motivele pentru a cere suspendarea impunerii ordinului de blocare a vanzarilor, se pare ca exista sanse mici ca aceasta cerere sa fie aprobata in totalitate. Exista posibilitatea ca magistratul responsabil cu judecarea cazului sa suspende ordinul pana cand o instanta federala va lua o decizie, insa aici s-ar opri optiunile celor de la Samsung. Avand in vedere ca Apple a impus deja o blocare temporara a vanzarilor Samsung Galaxy Tab 10.1 in SUA, exista sanse destul de mari ca acelasi lucru sa se intample si in cazul Galaxy Nexus-ului.