Descarca Critical Strike Portable – un “Counter Strike” pentru platforma iOS(Video)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-_1hVziSQNA[/youtube]

  Acum cateva saptamani v-am vorbit despre Critical Strike Portable, un joc ce ar fi trebuit sa apara in App Store-ul companiei Apple si care ar fi trebuit sa ofere utilizatorilor un gameplay cel putin  similara cu ceintalnit Counter Strike-ului lansat pe PC-uri in urma cu mai bine de un deceniu. Daca va uitati la clipul video de mai sus veti observa ca exista foarte multe similaritati intre Counter Strike-ul original si Critical Strike Portable, dezvoltatorii imprumutand totusi elemente din mai multe third person shootere disponibile pe piata.

  Desi dezvoltatorii jocului par a fi preluat elementele mai multor titluri si le-au combinat intr-un singur joc, ceea ce atrage la Critical Strike Portable este optiunea de a juca impotriva posesorilor de terminale Android. Practic dezvoltatorii spun ca utilizatorii vor avea posibilitatea de a initia jocuri multiplayer impotriva posesorilor de terminale Android, insa aplicatia pare sa nu fie chiar atat pregatita pentru a fi publicata in App Store. Deocamdata Critical Strike Portable nu a fost lansat in App Store, insa dezvoltatorii sai pun la dispozitia utilizatorilor aplicatia in aceasta pagina.

  Nu va pot spune cat de sigure sunt acele aplicatii, le instalati pe propria raspundere si desigur ca aveti nevoie de jailbreak pentru a face acest lucru.