iPad Mini cu ecran de 7 sau 8 inch urmeaza sa fie lansata in Octombrie dar fara Retina Display

  Contrazicand partial zvonul de ieri privind lansarea unei tablete iPad Mini cu ecran de 7.86 inch si IGZO Retina Display, cei de la Bloomberg sustin ca viitoarea tableta a celor de la Apple va avea un ecran cu diagonala situata intre 7 si 8 inch, insa va avea o rezolutie de doar 1024 x 768 pixeli. Informatiile nu sunt cu adevarat noi pentru ca in lunile trecute am auzit de mai multe ori zvonuri similare care nu prezentau iPad Mini cu Retina Display, insa desigur ca Apple poate lua oricand decizia de a oferi produsului sau un adevarat avantaj competitiv.

Apple Inc. (AAPL) plans to debut a smaller, cheaper iPad by year-end, two people with knowledge of the plans said, to help maintain dominance of the tablet market as Google Inc. (GOOG) and Microsoft Corp. (MSFT) prepare competing handheld devices. The new model will have a screen that’s 7 inches to 8 inches diagonally, less than the current 9.7-inch version, said the people, who asked not to be identified because Apple hasn’t made its plans public. The product, which Apple may announce by October, won’t have the high-definition screen featured on the iPad that was released in March, one of the people said.

  Lipsa Retina Display-ului nu este singurul dezavantaj al iPad Mini in fata Google Nexus 7 deoarece pretul tabletei ar putea fi mai mare decat cel a produsului dezvoltat si vandut de catre compania Google. Ma astept ca Apple sa nu ofere utilizatorilor un produs cu adevarat grozav, ma astept ca tableta sa nu aiba Retina Display, un procesor puternic sau alte functii noi, ma astept ca ea sa fie doar o versiune mai mica a iPad 2 si asta nu cred ca ii va oferi un avantaj in fata Galaxy Nexus 7 decat in situatia in care pretul va fi mai mic.

15 COMENTARII

  1. Si pretul nu va fii mai mic, va fii in caz ca nu are retina undeva macar la 250$ . Apple se pazeaba ca lumea cumpara tot ce are mar pe spate.

  2. O sa fie mai scumpa ca nexus 7 cred . Oricum asteptam si vedem , daca va fi la acelasi pret cu nexus 7 clar o sa-mi iau una daca diferenta de pret sare de 400 ron imi iau nexusul.
    PS: Unde sunt cei care in urma cu un an jumatate se crizau ca 10 inchi pt tableta e perfect iar cele de 7 , 8 inchi sunt praf ? Am spus-o si acum un an si jumatate si o spun si acum , o tableta de 7 inchi iti ofera super mobilitate fata de 10 inchi …..

  3. au pus retina pe toate produsele si daca nu pun pe noul mini ar fi culmea ! parca se rid de noi! si peste un an scot mini ipad cu retin si toti WOW!!! avem cele mai bune smartphonuri de pe piata si nu-mi pot pune ringtone ce cintec imi doresc !! stai co sa iasa ios 10 si o sa avem si aceasta functie si iarasi o sa fie WOW!!! Apple incepe sa plictiseasca!

  4. @kripton

    cum naiba nu poti ma sa pui ringtoneuri in telefon ? :)) ti le faci singur. vezi ca e un tutorial il gasesti pe google

  5. nu cred ca nu vor pune retina pentru ca pierd avantajul in fata google si nu cred ca ar beneficia de vanzari mari. retina + 3G si va fi super ok chiar daca pretul va fi un pic mai mare.

  6. Daca vreti sa ajutati pe cineva, n-o faceti printr-o ironie.
    Kripton: pentru tonuri de apel este un executabil: iRinger_2.6.0.0

  7. Daca apple ar lansa un ipad mini pana in 300 de dolari si-ar lua singuri paine de la gura pentru ca nimeni nu ar mai cumpara ipadul normal cand poate sa ia unul mult mai ieftin si cu aceleasi facilitari. Aceasta este o afirmatie subiectiva si trebuie tratata ca atare.

  8. 8 inch e nerealist, e prea mica diferenta intre mini si cel mare. fireste, daca va exista un ipad mini, denumire care oricum, pare oarecum cretina, pare de jucarie