Apple retrage din App Store singura aplicatie care inregistra tot ce faci pe ecranul iDevice-ului tau

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=huh62DcrHc8[/youtube]

  Acum aproape o luna de zile cei de la Apple au permis publicarea in App Store a aplicatiei Display Recorder care in mare avea aceeasi functionalitate precum celebra aplicatie cu acelasi nume care este disponibila in Cydia. Aplicatia din App Store nu este versiunea originala disponibila in Cydia, ci este o clona facuta in baza codului celei disponibile in Cydia, iar dezvoltatorul aplicatiei orignala a cerut celor de la Apple sa stearga clona din App Store. Nu stiu daca Apple a luat act de aceasta cerere sau daca aplicatia a fost retrasa pentru ca incalca regulamentul magazinului, insa cert este ca acum nu o mai puteti descarca.

  Apple a avut de multe ori o atitudine similara cu alte aplicatii asemanatoare care ofereau utilizatorilor functionalitati ce nu erau aprobate de companie, deci nu e de mirare ca aceasta a fost stearsa. Daca ati cumparat aplicatia cat timp ea a fost disponibila in App Store, atunci ar fi bine sa o salvati prin iTunes deoarece nu o veti mai putea descarca vreodata folosind iCloud si, in esenta, ati cheltuit banii degeaba.

8 COMENTARII

  1. Am si eu o intrebare stiu ca nu o postez bine dar poate faci niste tituluri cu astfel de subiecte…
    Mai exact cum sa folosim iphone si aplicatiile care le are…
    Spre exemplu aplicatia remainder care am incercat sa o folosesc sa imi aduca aminte sa trec printrun loc cand ajung la o anumita adresa si binenteles ca nu sia facut treaba sunt curios daca a folosito cineva si cum functioneaza

  2. Daca ofera functionalitate ce nu e aprobata de Apple, ce mai cauta in Store de la bun inceput. Lipsa de respect pentru clintii care au dat deja banii pe aplicatie.