Cum scot un iPhone, iPod Touch sau tableta iPad din DFU Mode? Cum deblochez un iPhone blocat? Cum repornesc un iPhone cu ecranul negru?

  Intrebarile din titlu le intalnesc aproape zilnic la persoane care fie s-au trezit ca iDevice-ul le-a intrat din senin in DFU Mode, fie s-au trezut ca iDevice-ul li s-a blocat fara sa-l “chinuie” prea mult. Ambele probleme au la baza fie buguri ale iOS-ului,  buguri ale jailbreak-ului, sau buguri ale aplicatiilor, insa rezolvarea lor este extrem de simpla si la indemana oricui. Pentru a scoate un iDevice din DFU Mode, pentru a reseta un iDevice blocat sau pentru a “deschide” un iPhone cu ecranul negru(care cel mai probabil este in DFU Mode) trebuie sa: apasati simultan butoanele Home(cel rotund de din partea de jos a terminalului) si Lock(cel din partea dreapta sus a dispozitivului) si sa le tineti apasate pana cand pe ecran apare logo-ul Apple.

  Aceasta este o rezolvare simpla pentru problemele de mai sus, insa in situatia in care ati intrat in DFU Mode in urma unui restore esuat, atunci exista posibilitatea ca la deschidere terminalul sa intre in Recovery Mode si sa afiseze o imagine precum cea din partea dreapta a imaginii acestui articol. In aceasta situatie trebuie sa reconectati iDevice-ul vostru la calculator si sa ii faceti restore.