iOS 6 si surprizele ce vor urma

  In curand se va implini o luna de la lansarea primei versiuni beta a iOS 6 si desigur ca multi posesori de iDevice-uri sunt dezamagiti de tot ceea ce le-a oferit Apple in noua versiune a sistemului de operare. N-as putea spune ca sunt dezamagit, insa nici nu sunt uimit de noutatile implementate de catre Apple, dar cred cu tarie ca tot ceea ce vedem acum reprezinta doar o parte din ceea ce Apple va prezenta la lansarea sistemului de operare. In toamna Apple urmeaza sa lanseze oficial iOS 6 pentru iDevice-urile noastre si impreuna cu el va lansa noul iPhone 5 care desigur ca va avea un set de functii speciale.

  Aici Apple a listat toate noutatile din iOS 6, insa eu cred ca exista destule alte schimbari interesante pe care compania inca nu le-a prezentat si consider ca exista 2 motive importante care au convins Apple sa tina cateva lucruri secrete. Primul are legatura cu vanzarea de locuri in conturile de developeri si cu faptul ca dezvoltatorii prezinta toate functiile noi ale iOS 6, deci Apple nu are cu ce sa isi surprinda competitorii, iar aceasta este o mare, mare problema. Cel de-al doilea motiv are legatura cu terminalul iPhone 5 care va fi lansat tot in toamna si care desigur ca va avea niste functii speciale pe care Apple nu le putea prezenta acum.

  Din punctul meu de vedere Apple inca mai are cu ce sa ne uimeasca prin intermediul iOS 6, si cred ca o va face in toamna.